İlhan Taşcı, Ebubekir Sofuoğlu'nun skandal sözler sarf ettiği yayını RTÜK gündemine taşıyor

RTÜK üyesi İlhan Taşcı, Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun Akit TV'de katıldığı programda üniversiteler için "neredeyse fuhuş evleri" sözlerini RTÜK gündemine taşıyacağını açıkladı.
Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Akit TV'de katıldığı bir programda üniversiteler için skandal ifadeler kullanmış, "Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı, neredeyse fuhuş evleri" demişti.
Sofuoğlu'nun tepki çeken sözlerinin ardından öğretim üyeliği yaptığı Sakarya Üniversitesi, "Gerekli işlemler yapılacaktır" açıklamasında bulunurken RTÜK'ün CHP'li üyesi İlhan Taşcı konuyu kurul gündemine getireceğini duyurdu. Taşcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sofuoğlu’nun Akit Tv’de üniversiteler için 'fuhuş evleri' sözlerinden dolayı yayınla ilgili izleme raporu hazırlanacağını kaydetti. Taşcı, yayının RTÜK gündemine getirilmesi için bugün resmi başvuru yapacağını ifade etti.
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












