loading
close
SON DAKİKALAR

İmamoğlu: Askıda ödenen faturaların ilçe ilçe dağılımı, yoksulluk haritamıza uygun bir dağılım gösteriyor

İmamoğlu: Askıda ödenen faturaların ilçe ilçe dağılımı, yoksulluk haritamıza uygun bir dağılım gösteriyor
Tarih: 17.05.2020 - 08:38
Kategori: Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Askıda Fatura kampanyasında ödenen faturaların ilçe dağılımlarını gösteren bir grafik paylaştı.

İBB'nin başlattığı Askıda Fatura kampanyası sürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından ödenen faturaların ilçe dağılımını gösteren bir grafik paylaşarak, yoksulluk haritasına uygun bir dağılım gösterdiğini ifade etti.

İmamoğlu'nun paylaştığı grafiğe göre, en fazla fatura ödemesi yapılan ilçeler, Esenyurt, Sancaktepe, Bahçelievler, Sultangazi ve Bağcılar.

İmamoğlu'nun paylaşımı şöyle: "Hayırsever vatandaşlarımızın askıda ödediği faturaların ilçe ilçe dağılımı, yoksulluk haritamıza uygun bir dağılım gösteriyor. Bu tablo hayırseverlerin desteğinin çok doğru yerlere gittiğini gösteriyor. Bu en güzel hayır işini güçlendirerek sürdürelim."

Murat Ongun'dan yurt dışına kampanyaya katılım çağrısı

İBB Sözcüsü Murat Ongun da sosyal medya hesabından Askıda Fatura kampanyasına ait son verileri paylaştı.
Ongun, "Sosyal yardım ve dayanışma kampanyamız devam ediyor. Askıda Fatura kampanyamıza Amerika, İngiltere, Almanya, Hollanda, Fransa ve Avusturya'da yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız da destek olabilir ihtiyaç sahibi ailelerin faturalarını ödeyebilirler" ifadelerini kullandı.
 
Askıda Fatura kampanyasnın son rakamları şöyle:
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları