loading
close
SON DAKİKALAR

İmamoğlu: İBB Meclisi'nde, bize başvuran 1 milyon ihtiyaç sahibine şüphe ile bakılarak destek olmamız engellendi

İmamoğlu: İBB Meclisi'nde, bize başvuran 1 milyon ihtiyaç sahibine şüphe ile bakılarak destek olmamız engellendi
Tarih: 12.05.2020 - 08:28
Kategori: Yerel

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İBB Meclisi'nde, bize başvuran 1 milyon ihtiyaç sahibine "şüphe" ile bakılarak destek olmamız engellendi. Bu ülke bu art niyeti asla unutmaz" dedi.

İBB Meclisi'nde dün koronavirüs nedeniyle İBB’nin bozulan mali dengesinin düzeltilmesi için 2020 bütçesinde öngörülen 4,6 milyar liralık borçlanma yetkisinin verilmesini içeren raporlar görüşüldü. Mecliste çoğunluğa sahip AKP'liler 2 milyar 50 milyon liralık iç borçlanma talebinin 400 milyon liralık kısmını, 2 milyar 50 milyon liralık iç borçlanma talebinin ise 248 milyon liralık kısmına onay verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından İBB'nin koronavirüs salgınından ekonomik olarak etkilenen yurttaşlara ulaştırdığı yardımlara şüphe ile bakıldığını söyleyerek tepki gösterdi.

İmamoğlu, "İBB Meclisi'nde, bize başvuran 1 milyon ihtiyaç sahibine "şüphe" ile bakılarak destek olmamız engellendi. Yardımların işbirliğiyle dağıtılmasına da "hayır" dedi aynı partizan akıl. Ama biz kimseyi darda bırakmayacağız. Bu ülke bu art niyeti asla unutmaz. İyilik her zaman kazanır" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları