loading
close
SON DAKİKALAR

İmamoğlu: İstanbul'da kangren olmuş altyapı sorunlarını bir bir çözüyoruz

İmamoğlu: İstanbul'da kangren olmuş altyapı sorunlarını bir bir çözüyoruz
Tarih: 24.04.2020 - 12:10
Kategori: Gündem

İSKİ, koronavirüs salgını nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağını fırsat bilerek trafiğin durduğu İstanbul'un sorunlu noktalarında altyapı çalışmalarına ağırlık veriyor.

İBB'ye bağlı İSKİ, koronavirüs salgını nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağını fırsat bilerek İstanbul'un sorunlu noktalarındaki çalışmalarını hızlandırdı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından "İstanbul'da kangren olmuş altyapı sorunlarını bir bir çözüyoruz. İSKİ, taşkınlara sebep olan en sorunlu noktalarda çok önemli çalışmalar yapıyor. Kadıköy, Üsküdar, Kartal, Beşiktaş, Beykoz" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu'nun yapılan çalışmaları aktardığı videoyu paylaştı.

Mermutlu'nun açıklamaları şöyle:
"İstanbul'un birçok noktasında koronavirüs nedeniyle meydana gelen boşluğu değerlendirmeye çalışıyoruz. Ağırlıklı olarak yağmur suyu, taşkınlara sebep olan mansap problemleri çözülüyor. Ayrıca atık suyu ve yağmur suyu ayrıştırmayı yapıyoruz. Salacak sahili, Üsküdar meydanda, Kadıköy rıhtımda çalışıyoruz. Beşiktaş'ta yağmur suyu hattının mansabını oluşturduk askeri müzenin yanında. Ordan Barbaros Bulvarı'na geçeceğiz, Nispetiye Caddesi'nde çalışmamız olacak. Kritik bütün noktalarda çalışıyoruz.

Kartal'da da yıllardır kangren haline gelmiş yağmur suyu problemini çözmek amacıyla deniz bağlantısı yapıyoruz. Kritik noktalarda, taşkınların olduğu noktalarda çalışmalarımız devam ediyor. Mayıs sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra Kartal halkı rahat bir nefes alacak."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları