loading
close
SON DAKİKALAR

İmamoğlu'ndan 29 Ekim'de 'İstiklal Marşı' çağrısı

İmamoğlu'ndan 29 Ekim'de 'İstiklal Marşı' çağrısı
Tarih: 28.10.2020 - 11:52
Kategori: Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda saat 19.23'te hep birlikte istiklal Marşı okuma çağrısında bulundu.

Koronavirüsye yakalandığı için hastanede tedavi gören İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından Cumhuriyet Bayramı öncesi bir video mesajla çağrıda bulundu.

Başkan İmamoğlu, videoyu, "Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümünde, 29 Ekim’de tam saat 19.23’de Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anarak, hep birlikte İstiklal Marşı’mızı okuyalım. Bayramımızı yürekten kutlayalım" notuyla paylaştı.

Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı açıklama şöyle:
"Cumhuriyet Bayramımızı istediğimiz gibi kutlayamayacağız, biliyorum. Ben de hayatımda ilk defa Cumhuriyet Bayramı'nda alanlarda, meydanlarda, törenlerde olamayacağım. Buruk bir Cumhuriyet Bayramı ama olsun önemli olan Cumhuriyeti ve bayramı yüreklerde yaşamak. Lütfen, yüreğinizde bu bayramı en derinden hissedin, büyük bir yüzyıla hazırlanıyoruz. İstanbul’umuzun ve bütün ülkemizin coşkuyla bu bayramı kutlamasını diliyorum. Güzel hazırlıklar yapmıştık, bu hazırlıkları izlemenizi tavsiye ediyorum. Ama bu güzel hazırlıkları izlemeden önce gelin bu bayramda, tam saat 19:23'te, yani 29 Ekim'de saat 19:23'te, ki ben de odamda hastanede elimde Türk bayrağı ile Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anarak, o güzel İstiklal Marşı'mızı yürekten okuyacağım. Gelin, bayramımızı yürekten kutlayalım." 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları