loading
close
SON DAKİKALAR

İnönü kâbus oldu

İnönü kâbus oldu
Tarih: 11.02.2012 - 22:35
Kategori: Dünya

Kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, kalesi olan Fiyapı İnönü Stadı'nda adeta kabus görüyor

Taraftarlarının tezahüratı, destekleri ve tribün şovlarıyla dikkat çeken siyah-beyazlı ekip, evinde bu avantajını kullanamayarak, rakiplerin korkusunu boşa çıkardı.

Sahasında son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile berabere kalan Beşiktaş, bu sezon ligde toplam 17 puan kaybederken bunların çoğunu kendi stadında yaşadı.

Bu sezon ligde sahasında şu ana dek 7 kez rakiplerini konuk eden "Kara kartallar", elde ettiği sonuçlarla misafirlerine cömert davrandı. Sahasındaki 7 maçta 3 galibiyet, 1 yenilgi ve 3 beraberlik alan Beşiktaş, böylece 9 puan yitirdi. 

Siyah-beyazlı ekip, taraftarlarıyla rakiplerin korkulu rüyası gibi gözükse de Fiyapı İnönü Stadı dışında daha başarılı sonuçlar aldı. Cezası nedeniyle Orduspor ile Antalya’da yaptığı maç dahil olmak üzere İstanbul dışında 8 karşılaşma oynayan Beşiktaş, 5 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik elde etti. Aldığı 

2 yenilgi ve 1 beraberlikle İstanbul dışında 8 puan yitiren siyah-beyazlılar, Fiyapı İnönü Stadı’ndan uzak kaldığı dönemlerde 16 puan kazandı. Siyah-beyazlı ekip, Fiyapı İnönü Stadı’nda ise 7 maçta 12 puan toplayabildi.

Beşiktaş’ın stadındaki bütün kayıpları son 5 maçında oldu. Fiyapı İnönü Stadı’nda ligdeki ilk 2 maçını kazanarak taraftarlarını sevindiren siyah-beyazlı ekip, son 5 karşılaşmada ise taraftarlarına çoğunlukla puan kayıplarıyla üzüntü yaşattı.

Beşiktaş-Ankaragücü: 3-1

Beşiktaş-Medical Park Antalyaspor: 1-0

Beşiktaş-Kayserispor: 0-2

Beşiktaş-Fenerbahçe: 2-2

Beşiktaş-Sivasspor: 3-1

Beşiktaş-Galatasaray: 0-0

Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Bld: 1-1.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları