loading
close
SON DAKİKALAR

''İnsanları yargılama hakkını Hüseyin Çelik nereden bulmaktadır?''

''İnsanları yargılama hakkını Hüseyin Çelik nereden bulmaktadır?''
Tarih: 09.10.2013 - 14:22
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan sordu: ''İnsanları giyim tarzlarından dolayı yargılama hakkını Hüseyin Çelik nereden bulmaktadır?''

Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan sordu:” İnsanları giyim tarzlarından dolayı yargılama hakkını Hüseyin Çelik nereden bulmaktadır?” Tanrıkulu’nun soru önergesi şöyle:

AKP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hüseyin Çelik 6 Ekim 2013 tarihinde katıldığı bir televizyon programında, ATV’de yayınlanan Veliaht programının sunucusu Gözde Kansu için, 'Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet giymiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez' ifadesini kullanmıştır.

Bu bağlamda;

1-İnsanları giyim tarzlarından dolayı yargılama hakkını Sayın Hüseyin Çelik nereden bulmaktadır? Partinizi temsilen Sayın Hüseyin Çelik’in programa katılarak bir kadın sunucunun giyim tercihi üzerinden kişisel yorum yapması uygun mudur?

2-İnsanlara giyim tercihi eleştirilerek bir tür karalama ya da yıpratma politikası mı uygulanmaktadır?

3-Sayın Hüseyin Çelik bundan sonra giyim tarzını beğenmediği her kişi için ekranlarda şahsi fikrini ifade edecek midir?

4-Gözde Kansu’nun işten çıkarılması Sayın Hüseyin Çelik’in açıklaması ile ilgili midir?

5-Gözde Kansu’nun, Gezi Parkı Olaylarına destek veren kişilerden biri olarak tespit edildiği için iktidarınız tarafından hedef gösterildiği doğru mudur?

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları