loading
close
SON DAKİKALAR

Iraklı olsam Ekmeleddin'e verirdim!.

Iraklı olsam Ekmeleddin'e verirdim!.
Tarih: 11.07.2014 - 16:34
Kategori: Medya

İhsanoğlu'nun tanıtım toplantısını Halk TV'de yorumlayan Yılmaz Özdil ''Iraklı olsaydım Ekmeleddin Bey'e oy verirdim'' dedi...

CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun tanıtım toplantısını Halk TV'de yorumlayan Yılmaz Özdil "Iraklı olsaydım Ekmeleddin Bey'e oy verirdim" dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Halk TV'de katıldığı Basın Koridoru programında Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ve CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun dün yaptığı tanıtım toplantısını değerlendirdi.

IRAKLI OLSAYDIM EKMEL BEY'E OY VERİRDİM

"Ekmek için Ekmeleddin" sloganı için "hukuk ekmektir Türkiye'deki temel mesele hukuksuzluktur, özgürlüklere müdahaledir, yolsuzluktur." yorumunu yapan Özdil, "Bu seçimde biz sadece Cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz, Türkiye'nin toprak bütünlüğünü de oylayacağız mesele budur ama Ekmeleddin Bey Irak'ı anlatıyor. Mesela ben Iraklı olsaydım Ekmeleddin Bey'e oy verme konusunda bir tereddütüm olmazdı. Hakkaten Irak'ın bütünlüğü konusunda gayet olumlu açıklamaları var. Türkiye'nin sorunlarına karşı bir şey duyamıyoruz" eleştirisini getirdi.

Iraklı olsam Ekmeleddin'e verirdim!.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları