loading
close
SON DAKİKALAR

İrfan Değirmenci'den Demirören'e satılan Doğan Medya'nın çalışanlarına: Halkın yanında olduğunuz sürece her daim içecek bir tas çorbanız oluyor

İrfan Değirmenci'den Demirören'e satılan Doğan Medya'nın çalışanlarına: Halkın yanında olduğunuz sürece her daim içecek bir tas çorbanız oluyor
Tarih: 22.03.2018 - 10:03
Kategori: Medya

Referandumda hayır dediği için Kanal D'deki işinden atılan İrfan Değirmenci, Doğan Holding'in Hürriyet, Fanatik ve Posta gazeteleri ile Kanal D ve CNN TÜRK'ü bünyesinde bulunduran medya grubunun Demirören'e satmasıyla ilgili yorumda bulundu.

Twitter hesabından açıklama yapan Değirmenci, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ı etiketleyerek "Beni referandum sürecinde işimden ettiğinizden beri yani 1 yıldır tazminat davalarımız sürüyor. Doğan grubundan henüz hakkımızı alamadık, Demirören’den alırız belki O işlere Cem Küçük mü bakacak artık sizde" diye sordu.

Değirmenci'nin Twitter hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

Kovulmamızdan beri geçen 1 yılda: Ardımızdan gülücüklü tweet atan bld. başkanı, gitti. Tv’nin o günkü G.Müdürü, gitti. Yerime getirilen, gitti. Kovulmamıza sessiz kalan, severek ayrıldı. Patron gitti... Mesele nasıl gittiğin ya da neye rağmen kaldığın.
Ülkede basın özgürlüğü bugün itibariyle bitti' duyarı yapacaksanız hobi olarak yine yapın ama yarın sabahtan itibaren gazete bayinizden aldığınız gazeteyi, bu akşamdan itibaren izlediğiniz televizyonu değiştirmeyecekseniz hiç kusura bakmayın kabahatin çoğu sizin kardeşim."
Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları