loading
close
SON DAKİKALAR

İşçiler BEDAŞ'a 15 Ağustos'a kadar süre verdi

İşçiler BEDAŞ'a 15 Ağustos'a kadar süre verdi
Tarih: 12.08.2013 - 17:52
Kategori: Sendika

Enerji-Sen Genel Başkanı Ali Duman, ''BEDAŞ 15 Ağustos'a kadar kararını vermelidir''...

İşten atılan 500 işçinin işe geri alınması için BEDAŞ Genel Müdürlüğü yetkilileriyle görüşme yapan Enerji-Sen Genel Başkanı Ali Duman, "BEDAŞ 15 Ağustos'a kadar kararını vermelidir. Ya hepimiz işimize geri alınacağız ya da eylemlerimize burada devam edeceğiz" dedi.

BEDAŞ Genel Müdürlüğü'nün devredildiği Limak Şirketi tarafından işten çıkarılan 500 işçinin işe alınması için Enerji-Sen Genel Başkanı Ali Duman, BEDAŞ Genel Müdürlüğü yetkilileriyle 4'üncü kez görüşme gerçekleştirdi. BEDAŞ Genel Müdürlüğü'nde görüşme sürerken, bina önünde biraraya gelen BEDAŞ işçileri de destek amacıyla, ''Direne direne kazanacağız'', ''Bu daha başlangıç mücadeleye devam'' sloganları attı.

BEDAŞ Genel Müdürlüğü yetkilileriyle yapılan görüşmenin ardından açıklamada bulunan Ali Duman, BEDAŞ'ın 15 Ağustos'ta kararını kesin olarak vermesi gerektiğini belirterek, ''Ya hepimiz işimize geri alınacağız ya da eylemlerimize burada devam edeceğiz'' dedi. BEDAŞ Genel Müdürlüğü yetkililerine seslenen Duman, ''Alacağınız işçileri hangi kademeden alacaksınız ve hangi tarihte bu işçiler işe geri dönecek. Bize bu konuda bir bilgilendirme yapmıyorsunuz. Eğer ki yapacağımız görüşmede bunu açıklamazlarsa bu işi çözmek istemiyorlar demektir'' dedi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları