loading
close
SON DAKİKALAR

İsrail Başbakan Yardımcısı'ndan 'Filistin'e destek'

İsrail Başbakan Yardımcısı'ndan 'Filistin'e destek'
Tarih: 21.11.2012 - 15:22
Kategori: Dünya

İsrail'de yetkilileri ve kurumları hedef alan hacker saldırılarının son kurbanı Başbakan Yardımcısı Şalom oldu...

İsrail Başbakan Yardımcısı Silvan Şalom’un Facebook, Twitter, LinkedIn ve YouTube hesapları hacklenerek Filistin’e destek mesajlarıyla donatıldı.

Şalom’un Twitter hesabında İsrail’in haksız savaşına ve işgaline karşı ayağa kalkma çağrısı yer alırken, “Filistin’i destekliyor ve siyonist İsrail rejimini kınıyorum. Artık yeter. Barışa ihtiyacımız var” denildi. Diğer Twitter mesajlarında da “İnsanları öldürmeyi bırakın sizi p.ç kurusu ahmaklar. Özgür Filistin” ve “Sosyopat karım Judy’ye sesleniyorum. Ortadoğu’da barışın tek ypolu Filistin'e özgürlük” mesajları dikkat çekti. Şalom’un Facebook sayfasına ise kapak fotoğrafı olarak Filistinli bir direnişçinin fotoğrafı kondu.


Sosyal medya ikinci cephe

Saldırıyı düzenleyen hacker grubu ZCompanyHackingCrew, Şalom’un e-posta hesabını da hackleyerek kişisel yazışmalarını, iletişim bilgilerini ve belgelerini ele geçirdiğini belirtti. Eylemleriyle dünyada ses getiren Anonymous da İsrailli 5000 yetkilinin kişisl bilgilerini sızdırmış, 700’den fazla İsrail sitesini de çökertmişti.


İsrail Maliye Bakanı Yuval Steinitz, son birkaç yılda 44 milyon siber saldırıya hedef olduklarını kaydederek “İsrail şu an ikinci bir cephede mücadele ediyor” dedi. Hamas sözcülerinden İslam Şahvan ise İsrail sitelerini çökertmek için Filistin’de ev tüm dünyada yazılım uzmanlarına çağrı yaptıklarını ifade etti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları