loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul 'Adalet Sarayı'nda kadın cinayeti

İstanbul 'Adalet Sarayı'nda kadın cinayeti
Tarih: 11.03.2014 - 15:30
Kategori: Kadın

Çağlayan'daki Adliye Sarayı'nda gerçekleşen silahlı saldırıda boşanma davası için adliyeye gelen bir kadın öldü, onu korumakla görevli polis ağır yaralandı...

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda silahlı saldırı sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılardan 1'inin güvenlik görevlisi olduğu belirtildi. Biri kadın olan diğer iki yaralıya ise ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ancak yaralı kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan diğer yaralının ise ölen kadını korumakla görevlendirilen polis memuru olduğu öğrenildi. Saldırıyı düzenleyen kişi de güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Olaydan kısa süre sonra, silahlı saldırıda ölen kişinin boşanma davası için adliyeye gelen bir kadın olduğu, onu korumakla görevlendirilen polisin de saldırıda ağır yaralandığı öğrenildi. Yakalanan saldırganın da öldürülen kadının oğlu olduğu belirlendi.

Çağlayan'daki Adliye Sarayı'nda gerçekleşen silahlı saldırıda boşanma davası için adliyeye gelen bir kadın öldü, onu korumakla görevlendirilen polis ağır yaralandı. Yakalanan saldırganın öldürülen kadının oğlu olduğu belirlendi. Yaralı polise kaldırıldığı hastanede müdahale ediliyor. İstanbul Emniyeti yaralı meslektaşları için kan anonsu yaptı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları