loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı 'Çocuklarımız aç, evde nasıl kalalım?' diyen yurttaşa 'geber' dedi, görevden alındı

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı 'Çocuklarımız aç, evde nasıl kalalım?' diyen yurttaşa 'geber' dedi, görevden alındı
Tarih: 09.04.2020 - 10:47
Kategori: Gündem

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay, sosyal medya hesabından bir yurttaşın "Çocuklarımız aç, evde nasıl kalalım?" sözlerinin yer aldığı videoyu paylaşarak skandal bir yorumda bulundu.

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay, Twitter hesabından bir yurttaşın "Şu anda çok mağdur durumdayım. Bu sabah, ayıptır söylemesi, çocuklarıma kahvaltı ettiremedim ve bu benim zoruma gitti. Devletimiz bu duruma bir el koysun. Şimdi çocuklarım aç kalmasınlar diye dilenmekten geliyorum. Çıkma diyorlar, bu durumda nasıl çıkmayayım. Biz ölelim ama çocuklarımız aç kalmasın" sözlerinin yer aldığı videoyu 'Geber' notuyla paylaştı.

Skandal paylaşımı tepki çeken Noğay, tweetini daha sonra sildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bir açıklama yayınlayarak Nail Noğay'ın göreden alınarak hakkında soruştrma başlatıldığını duyurdu. 

Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle:

"Bakanlığımıza bağlı çalışan bir İl Müdür Yardımcısı’nın sosyal medyada gündeme gelen çirkin paylaşımı toplumumuzun tepkisini çekmiştir.

Birlik ve beraberlik ruhumuzu yaralayıcı bir dil ve üslup devletimizin hiçbir kademesinde asla kabul edilemez.

Anne ve yavrularımız ziyaret edilerek ihtiyaçları karşılanacak ve bakanlığımız hizmet modellerinden faydalandırılacaktır. Bilinmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti’nin olduğu yerde kimse sahipsiz ve yalnız değildir.

Biz; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak tüm vatandaşlarımızın huzur, barış ve refah içerisinde birlikte yaşaması için canla başla çalışmaya devam ederek bu tür davranışlara asla izin vermeyeceğiz.

Söz konusu şahıs olayın hemen akabinde görevden alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştır."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları