loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği'nden Kılıçdaroğlu'na ziyaret

İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği'nden Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Tarih: 02.10.2018 - 16:35
Kategori: Yaşam

İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Erdoğan Erden ve yönetimi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi de hazır bulundu.

Dernek başkanı Erden ve yönetimi, İstanbul'daki derneklerini ziyaret eden ve düzenledikleri iftar programına katılan Kılıçdaroğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Erdoğan Erden, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na Smail Çekiç'in imzalı Boşnak Soykırımı kitabı ile plaket takdim etti.

Bir süre sohbet edilen ziyaretin sonunda Erden, Kılıçdaroğlu'nu 13 Ekim'de başlayacak olan 3. Bosna Sancak Kültür Günleri'ne davet etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin Ramazan ayında Pendik'te düzenlediği geleneksel sokak iftarına katılmış, iftar öncesi derneği de ziyaret etmişti.

Kılıçdaroğlu, dernek tarafından Kartal Meydanında düzenlenen Srebrenitsa Soykırımı'nın 23. yıl dönümü anma programına da katılmıştı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kartal'da Srebrenitsa Katliamı anma törenine katıldı

Kılıçdaroğlu, Boşnaklarla Pendik'te sokak iftarında buluştu

3. Bosna Sancak Kültür Günleri başlıyor

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları