loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul Valiliği ve AKOM İstanbulluları şiddetli yağış için uyardı

İstanbul Valiliği ve AKOM İstanbulluları şiddetli yağış için uyardı
Tarih: 14.08.2022 - 22:09
Kategori: Şehir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Marmara’nın güney ve doğusunda (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova) aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada;

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre;

15 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilk saatlerden itibaren kuzeybatı kesimlerde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Marmara’nın güney ve doğusunda (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova) aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Meteo Uyarı Rengi (15 Ağustos 2022 Pazartesi)

Sarı

Hava durumu potansiyel tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır." denildi.

Bir Uyarıda AKOM'dan geldi;

"İstanbulluların Dikkatine!

AKOM verisine göre il genelinde bu gece saatlerinden başlayarak yarın akşam saatlerine kadar kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı beklenmektedir. Olası olumsuz durumlarda lütfen ALO153 Çözüm Merkezimiz ile iletişime geçiniz." denildi

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları