loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul'a yılın ilk karı bu gece düşecek...

İstanbul'a yılın ilk karı bu gece düşecek...
Tarih: 19.12.2012 - 20:19
Kategori: Sağlık, Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, bu geceden itibaren Trakya'da kar yağışı öngörülüyor...

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'nın perşembe gününden itibaren Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Özellikle yüksek kesimlerde olmak üzere kar yağışının beklendiği Bursa, Balıkesir ve Çanakkale'de hava sıcaklıkları yarın ve cuma günü 2, Yalova'da ise 4 dereceye kadar inebilir. Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin haritasına göre, İstanbul'a da ilk karın perşembe günü düşmesi bekleniyor.

6 İlde kar tatili!

Elazığ

Elazığ'da yoğun kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde bugün okullar tatil edildi. Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Alacakaya, Arıcak, Baskil, Karakoçan, Kovancılar, Maden ve Palu ilçesinde yoğun kar yağışı, olumsuz hava koşulları ve buzlanma olması nedeniyle 19 Aralık Çarşamba günü tüm okullar bir gün süreyle tatil edilmiştir." denildi.

Sivas

Sivas'ın Gürün ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Tunceli

Tunceli ve ilçeleri kar esaretinde kaldı. Etkili olan kar yağışı nedeniyle Nazimiye ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar 4, Tunceli merkez ve Pertek ilçesinde bugünden itibaren okullar 2 gün süreyle tatil edildi

Bingöl

Bingöl'de etkili kar yağışı nedeniyle okullar cuma gününe kadar tatil edildi.


Adıyaman

Adıyaman'da, geçtiğimiz pazartesi başlayan ve halen devam eden kar yağışı kent merkezi ve ilçelerde günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kent merkezi ve ilçelerde 110 köy ve mezra yolunun ulaşıma kapandığı bildirilirken, Besni ilçesinde okullar 1 gün tatil edildi.

Malatya

Yoğun yağış nedeniyle kar kalınlığının 75 santimetreye ulaştığı Malatya'nın Arapgirli ilçesinde, yatılı bölge okulları hariç, ilköğretim ve lise okullarının yarın ve 21 Aralık Cuma günü tatil edildiğini bildirdi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları