loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul'da AVM'ler olumsuz hava koşulları nedeniyle 18.00'da kapanacak

İstanbul'da AVM'ler olumsuz hava koşulları nedeniyle 18.00'da kapanacak
Tarih: 25.01.2022 - 13:58
Kategori: Şehir

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç; İstanbul’da devam eden hava şartları dikkate alınarak Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, TAMF ve BMD Başkanları ile yapılan değerlendirme sonunda, İstanbul’da AVM’lerin bugün 18.00’de kapanması konusunda tavsiyede bulunuldu....

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç açıklamasında; 

"İstanbul’da devam eden hava şartları dikkate alınarak Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, TAMF ve BMD Başkanları ile yapılan değerlendirme sonunda, İstanbul’da AVM’lerin bugün 18.00’de kapanması konusunda tavsiyede bulunulmasında mutabakat sağlanmıştır.

İstanbul’da yaşanan hava muhalefetine bağlı olarak İstanbul Ticaret Odası’nın Çatalca ve Giyimkent birimleri bugün hizmet veremeyecektir. Diğer birimlerimiz ve online hizmetlerimiz kesintisiz devam etmektedir.

İstanbul Valiliği’nin kararını dikkate alarak, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ve Birleşik Markalar Derneği Başkanları ile yapılan değerlendirme sonunda, İstanbul’da AVM’lerin bugün 13.00’ten sonra açılması konusunda tavsiyede bulunulmasında mutabakat sağlanmıştır."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları