loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul'da feci kaza: kaza yapan araç metrobüs yoluna girdi

İstanbul'da feci kaza: kaza yapan araç metrobüs yoluna girdi
Tarih: 31.10.2017 - 21:03
Kategori: Şehir

D- 100 Karayolu Cevizlibağ Mevkiiinde iki araç kaza yaptı. Kaza yapan araçlardan biri metrobüs yoluna girdi. Kazada yaralılar var...

D- 100 Karayolu Cevizlibağ Mevkiiinde iki araç kaza yaptı. Kaza yapan araçlardan biri metrobüs yoluna girdi. Kazada yaralılar var. Metrobüs seferleri Beylikdüzü istikamine tek şeritten yapılıyor. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Cevizlibağ’da, iki araç kaza yaptı. Kaza yapan araçlardan biri metrobüs yoluna girdi. Kazada 2 kişi yaralandı. Metrobüs seferleri Topkapı istikametinde kontrollü yapılıyor.

Kaza, D- 100 Karayolu Cevizlibağ Mevkii’inde saat 21.40 sıralarından meydana geldi. İddiaya göre, bir otomobil sürücüsünün aşırı bir şekilde sollama yapmaya çalıştığı sırada kaza meydana geldi.

HALATA ASILI KALDI

Kazaya karışan otomobillerden biri metrobüs yoluna girerek çelik halata asılı kaldı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan Tuncay Yüksel itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. 2 yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazaya neden olan 3 kişi olayın ardından kaçtı. Kazada 4 araç daha maddi hasar gördü.

Zeytinburnu'nda, makas yaparak ilerleyen bir otomobil sürücüsünün geçmeye çalıştığı otomobile çarpmasının ardından kaza meydana geldi. Kazada, bir otomobil metrobüs yoluna girdi. Çelik halatta asılı kalan otomobildeki iş adamı ile yardımcısı yaralandı. Kazaya neden olan sürücü ve yanındakiler, içinde içki şişeleri çıkan otomobili bırakarak kaçtı.

Kaza, D100 Karayolu Cevizlibağ Mevkii Topkapı yönünde meydana geldi. İddialara göre, 34 ZS 6541 plakalı otomobil sürücüsü, hızlı bir şekilde makas atarken geçmeye çalıştığı lüks otomobile çarparak kontrolden çıktı. Yolda savrulan otomobil, önünde ilerleyen 4 otomobile daha çarptı. Ters dönen otomobil bir kez daha ilk olarak çarptığı lüks otomobile vurdu. İş adamı Tuncay Yüksel'in kullandığı lüks otomobil havalanarak metrobüs yoluna girdi. Otomobil çelik halat üzerinde asılı kalırken, Tuncay Yüksel direksiyon mahallinde sıkıştı.

Kazayı görerek yardıma koşan diğer sürücüler, Yüksel'in yanında bulunan yardımcısı Seyhan Atbakan'ı otomobilden çıkardı. Tüm çabalara rağmen iş adamını sıkıştığı yerden çıkaramayan vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi.

İŞ ADAMI YARALANDI

İtfaiye ekipleri, 61 yaşındaki iş adamı Tuncay Yüksel'i sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Yüksel, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İş adamının yardımcısı Seyhan Atbakan ise Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazaya neden olan otomobil sürücüsü ile yanındaki iki kişi otomobili olay yerinde terk ederek kaçtı. Kaza sonrası yapılan incelemede, otomobil içinde içki şişeleri bulundu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları