loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul'da hava durumu; AVM'ler 12.00'da açılıp 19.00'da kapanacak, motokuryelik yapılmayacak, otogardan araçlar kontrollü çıkacak

İstanbul'da hava durumu; AVM'ler 12.00'da açılıp 19.00'da kapanacak, motokuryelik yapılmayacak, otogardan araçlar kontrollü çıkacak
Tarih: 11.03.2022 - 12:15
Kategori: Şehir

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya olumsuz hava koşulları nedeniyle dün AFAD'dan canlı yayınla ve bugünde sosyal medya hesabından açıklamalarda ve uyarılarda bulundu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya AFAD'dan yaptığı acanlı yayında;
 

Vali Yerlikaya sosyal medya hesabından da aralıklarla yaptığı duyurularda;

"Kıymetli hemşehrilerim;

Yoğun kar yağışı nedeniyle, Zorunlu olmadıkça lütfen trafiğe çıkmayalım. Ulaşımda toplu taşıma araçlarını tercih edelim. Araçlarınızda mutlaka kış lastiği olsun. 112 Acil Çağrı Merkezimiz 7/24 sizlerin hizmetinizde.

Kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; Güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli tüm personel 11 Mart 2022 Cuma günü idari izinli sayılacaktır. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile, malul ve engelli çalışanlarımız olduğu gibi 11 Mart Cuma günü idari izinli sayılacaktır.

Kuvvetli kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için, Bir sonraki duyuruya kadar, 10 Mart 2022 perşembe günü 19.00 itibarıyla motokuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooter’lar kullanılmayacaktır

Trafiğin rahatlaması için İstanbul içine girişleri dönem dönem yasaklanan tır ve kamyonların saat: 11.00 itibarı ile  İstanbul içinde bulunan Tır ve Kamyonların trafiğe çıkışlarına kontrollü olarak izin verilmeye başlandı.
 
Aynı açıklamada;
 
Vali Yerlikaya; "Meoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan son veriler neticesinde, İlimizde Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki otobüslerin çıkışlarına kontrollü olarak izin verilmektedir.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan son veriler neticesinde;

Anadolu ve Trakya istikametlerinden İstanbul’a seyahat eden Tır ve Kamyonların ilimize girişine kontrollü olarak izin verilmektedir."

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç; "İstanbul’daki zorlu hava şartları dikkate alınarak Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, BMD ve TAMPF Başkanları ile yapılan görüşmede, AVM’lerin bugün 12.00’den itibaren müşteri kabulüne başlaması ve 19.00’de kapanması konusunda mutabakat sağlanmıştır."
Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları