loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul’da kadın cinayeti: Tartışmayı ayırmak istedi, silahla vuruldu

İstanbul’da kadın cinayeti: Tartışmayı ayırmak istedi, silahla vuruldu
Tarih: 06.06.2020 - 09:34
Kategori: Yurt

İstanbul Bağcılar’da bir kişi iş yerinde tartıştığı bir kadına ateş açtı. Açılan ateşte ikilinin arasına giren başka bir kadın kafasına isabet eden kurşunla yaşamını yitirdi.. Polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, akşam saatlerinde Kirazlı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’nde bulunan bir iş yerinde gerçekleşti. İddiaya göre, 35 yaşındaki Veysel T.  ile 29 yaşındaki Perihan A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Veysel T., belinden çıkardığı silahla ateş açtı. Veysel T.’nin tabancasından çıkan kurşun bu sırada ikilinin yanında bulunan Perihan A.’nın arkadaşı 37 yaşındaki Miray Yılmaz’ın kafasına isabet etti. Veysel T., Perihan A’ya da ateş edeceği sırada silahı tutukluk yaptı.

Şüpheli olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İş yerine gelen sağlık ekipleri, Miray Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Perihan A. ifadesi alınmak için polis merkezine götürüldü. Polis, şüpheli Veysel T.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak : DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları