loading
close
SON DAKİKALAR

''İstanbul'u Birlikte Kazanmak İçin''

''İstanbul'u Birlikte Kazanmak İçin''
Tarih: 01.10.2013 - 16:20
Kategori: Yerel

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği ''İstanbul’u Birlikte Kazanmak İçin'' temalı birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi coşkulu bir katılımla Bakırköy Wow Hotel'de yapıldı...

fotoğraflar

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği “İstanbul’u Birlikte Kazanmak İçin” temalı birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi coşkulu bir katılımla Bakırköy Wow Hotel'de yapıldı.

CHP İl Başkanlığı’nın çalışmalarının barkovizyonla sunumunun ardından CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan salıcı bir konuşma yaptı. Salıcı konuşmasında, partide eski-yeni üye ayrımı yapmayacaklarını, bugüne kadar ne yapıldıysa partinin üyelerinin büyük katkısıyla yapıldığını, AKP’nin anlayışının demokrasiyle bağdaşmadığını ve AKP zihniyetinin CHP’nin zamanında gerçekleştirdiği kadın hakları ya da çok partili rejime geçiş gibi reformları yapacak düzeyde özgürlükçü olmadığını ve CHP’nin yerel seçimlerden zaferle çıkacağını vurguladı.

Korhan Abay’ın sunduğu gecede halkın sanatçıları Tuncel Kurtiz ve Turgut Özakman anıldı. Geceye Demet Sağıroğlu ve Onur Akın’ın konserleri ile Metin Zakoğlu’nun stand-up gösterisi ile devam edildi.

Geceye CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran,Sezgin Tanrıkulu,Perihan Sarı,Gökhan Günaydın,Nihad Matkap,CHP Milletvekilleri, CHP PM üyeleri,Belediye başkanları,ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları