loading
close
SON DAKİKALAR

İşte Salih Uçan gerçeği

İşte Salih Uçan gerçeği
Tarih: 07.03.2014 - 17:51
Kategori: Spor

Fenerbahçe forması giyen Salih Uçan'ın temsilcisi Ömer Koray Uzun, genç futbolcunun transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Radyospor'a konuşan Ömer Koray Uzun, "Roma Sportif Direktörü Sabati ile birebir bir görüşme yapmadım. Bu konu kış transfer döneminde ortaya çıktı. Abdullah Kiğılı, 'Roma'dan teklif geldi; ama biz satmadık" diye bir açıklama yapmıştı. Gelişmeler bu düzeyde. Benimle temas kurulmadı. Önce kulüpler düzeyinde anlaşma yapılması gerekir. Kışın kulüpler arasında yapılan görüşmede anlaşma sağlanamadı" dedi.

Yıldırım'dan futbolculara 5 talimat

MANCHESTER UNITED?

Manchester United'ın da Salih'e talip olduğu iddiaları için FIFA menajeri Uzun, "Manchester United ile ilgili bana bir bilgi gelmedi. Tek bildiğim Roma'nın ilgisi olduğu yönünde" ifadelerini kullandı.

PORTEKİZLİLER 'BENFICA' DİYORLAR

Portekiz'den de gazetecilerin kendisini aradığını dile getiren Uzun, "Hem İtalya hem de Portekiz basınından çok sayıda telefon alıyorum. (Benfica'yla ilgili bir şey var mı?) diye soruyorlar. Geçen sezon Avrupa Ligi maçlarında Salih dikkat çeken bir oyuncuydu. Fenerbahçe , Benfica ile yarı final maçı oynadı. Olabilir, ama şu ana kadar tek resmi teklif Roma'dan geldi" dedi.

AVRUPA KULÜPLERİNİN SALİH'İ İZLEMESİ GAYET NORMAL

Avrupa kulüplerinin rutin prosedür çerçevesinde Fenerbahçeli futbolcuyu takip ettiklerini belirten menajer Uzun, "Fenerbahçe gibi büyük bir takımda geçen sezon 26-27 maça çıktı. U 19 ve 20'de pek çok maç oynadı. Bu tür bir oyuncuyu izlemeleri gayet normal" şeklinde konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları