loading
close
SON DAKİKALAR

İYİ Parti'den CHP'den Büyükşehir Belediyeleri ile ilgili talepte bulunulduğu iddiasına yalanlama

İYİ Parti'den CHP'den Büyükşehir Belediyeleri ile ilgili talepte bulunulduğu iddiasına yalanlama
Tarih: 17.07.2023 - 18:10
Kategori: Siyaset

Genel Başkan Basın Danışmanı Murat İde tarafından yapılan açıklamada; İYİ Parti’nin, Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimler için, bazı Büyükşehir Belediyeleri ile ilgili talepte bulunduğu iddiası gerçek dışıdır.

Yapılan açıklamada;
"Değerli meslektaşlarım;
Bugün Cumhuriyet Gazetesi’nde, kulis bilgisi olduğu iddiasıyla yayınlanan haberde, İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin sayın Genel Başkanlarına, ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Yardımcılarına atıfla, bazı iddialar yer aldı.
İYİ Parti’nin, Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimler için, bazı Büyükşehir Belediyeleri ile ilgili talepte bulunduğu, CHP yönetiminin de bu talebe olumlu yaklaştığı iddiasını barındıran söz konusu haberdeki iddia ve içeriklerin gerçek dışı olduğunu üzülerek bildirmek isteriz.
Ne Sayın Burak Akburak ve Sayın Ahmet Akın arasındaki görüşmede, ne de, bir nezaket ziyaretinden ibaret Sayın Genel Başkanların görüşmesinde, yerel seçimler üzerine konuşma geçmemiş, hatta bu konu gündeme dahi gelmemiştir.
Kimsenin şüphesi olmasın ki, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, her konuda olduğu gibi, önümüzdeki süreçle ilgili olarak da, açık ve şeffaf bir yol haritası ile hareket edecektir.
Meslektaşlarımızın, kulis bilgileri konusunda daha dikkatli olmalarını, en azından doğrulatma konusunda asgari düzeyde mesleki önlem almalarını beklediğimizi bildirir, iyi çalışmalar dileriz.
Murat İDE
Genel Başkan Basın Danışmanı"
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları