loading
close
SON DAKİKALAR

İYİ Parti'den Mimarlar Odası'na Saraçoğlu ziyareti

İYİ Parti'den Mimarlar Odası'na Saraçoğlu ziyareti
Tarih: 22.10.2020 - 18:01
Kategori: Gündem

İyi Parti Ankara İl Başkanlığı STK’lardan Sorumlu Başkan ve Başkan Yardımcıları, Mimarlar Odası Ankara Şubesi'ni restorasyon adı altında inşai çalışmalar yürütülen Saraçoğlu Mahallesi hakkında bilgi almak ve işbirliği için ziyaret etti.

İYİ Parti temsilcileri Sadullah Ertekin,Selen Kılıçaslan, Bahadır ilgen ve Figen  Merdivanlı’yı, Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Mimarlar Odası Ankara Şube Sekreteri Nihal Evirgen kabul etti.

Ziyarette İyi Parti heyeti, Saraçoğlu Mahallesi’nin gelecek nesillere özgün değerleri korunarak  bırakılması ve kamusal yaşama kazandırılması için Mimarlar Odası Ankara Şubesiyle dayanışma içinde olacaklarını belirtti.

Heyet, siyaseti Saraçoğlu Mahallesinin özgün değerinin korunması için parti olarak harekete geçireceklerini, kente dair her konuda, Saraçoğlu Mahallesi başta olmak üzere, Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde de Mimarlar Odası Ankara Şubesi ile birlikte çalışmak istediklerini vurguladı.

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan ve Şube sekreteri Nihal Evirgen de , Saraçoğlu Mahallesi’ne ilişkin yürütülen mücadele için bilgilendirme yaptı.

Candan ve Evirgen, Saraçoğlu Mahallesi’nin değerini anlatmak üzere  yaptıkları rehberli gezilere, siyasetçilerinde katılması gerektiğini belirterek,  alanda gezerek yerinde tespit yapmanın ve sürece sahip çıkmanın  önemine değindi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları