loading
close
SON DAKİKALAR

İzmir Buca'da zafer Bektaş Gül'ün oldu

İzmir Buca'da zafer Bektaş Gül'ün oldu
Tarih: 25.02.2013 - 13:10
Kategori: Yerel

İzmir Buca CHP de dün yapılan olağan üstü kongrede zafer yine Bektaş Gülün oldu...


Bir süre önce yönetim kurulundan 9 üyenin istifa etmesiyle düşen daha sonra Kayyumca yönetilen CHP Buca ilçe yönetimi için dün olağan üstü kongre yapıldı.
 
Divan Başkanlığını İl Başkanı Ali Engin'in yaptığı Kongrede Konuşmalar yapılmadan oy kullanılmaya başlandı. Üç listenin yarıştığı kongrede Bektaş Gülün listesi 189 oy alarak sonuca ulaştı.

Olağan kongrede 7 oy farkla seçim kaybeden Umut Orkun Uğraş'ın listesi ise 144 oy alabildi.Yarışan 3.liste ise Harun Düşen Kalkan'ın listesiydi o listeye çıkan oy 23 oldu.Toplam 367 oyun kullanıldığı kongrede 11 oy ise boş çıktı.

Başkanlığa seçilen Bektaş Gülün listesi Sema Arcan,Mustafa Bat,Göksal Bozkurt,Gazi Çırak,Galip Demirel,Erol Karaoğlu, Çağdaş Kaya, Hıdır Kaya, Güzin Kırmızı, Filiz Meraklı, Mukaddes Özşen, Sultan Semitay, Hüseyin Sermen, Naim şanlı,Önder Yeşil, Süleyman Yılmaz'dan oluştu.

Kongrenin bitiminde konuşan Bektaş Gül, ''Kongrenin kaybedeni yok tek kazananı da CHP'dir. Bıraktığımız yerden tekrar çalışmaya başlıyoruz.CHP İktidarına kadarda çalışmaya devam edeceğiz'' dedi. 

Daha sonra söz alan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ise, '' Bu yarış demokratik bir yarıştır. Kaybedeni olmaz kazananı olur oda CHP'dir'' dedi.

Kol kola kongre salonundan çıkan Gül ve Tatı bir süre Buca sokaklarında davul zurna eşliğinde yürüdüler.

Vişne Haber Ajansı/Emrullah Fırat

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları