loading
close
SON DAKİKALAR

İzmir CHP'de kahvaltılı sohbet

İzmir CHP'de kahvaltılı sohbet
Tarih: 26.11.2012 - 17:47
Kategori: Yerel

''Parti içi demokrasi platformu'' Fuar Göl Gazinosu'nda kahvaltılı sohbet düzenledi...

İzmir'de kendilerine ''Parti İçi Demokrasi Platformu'' adını verdikleri bir platform kurduklarını söyleyen çoğunluğu Konak ve Karabağlar İlçe Örgütlerine üye delegeler Fuar Göl Gazinosu'nda kahvaltılı sohbet düzenledi. 

Partili delegelerin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda, Platform sözcüsü Mustafa Kocaoğlu, faaliyetleriyle ilgili şunları söyledi:

Amacımız partimizin dahada demokratik bir çizgiye gelmesidir, partimiz ne zaman kendi iç demokrasi kültüründen uzaklaştıysa hep küçülmüştür,bir zamanlar partimizde küçük olsun bizim olsun anlayışı hakimdi,o anlayış partiyi ne hale getirmişti gördük.

CHP gibi demokrasiyi yaşamın her alanında savunan bir partinin kendi içinde savunmaması düşünülemez. Bu amaç ve anlayışla bir aradayız dedi.


Kahvaltıya katılan konak ilçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu:

Arkadaşların daveti üzerine yönetim kurulundan gelebilen arkadaşlarımla buradayım,kendi aramızda sohbet edip partimizi daha da nasıl başarıya ulaştırırızın planlarını yapacağız, parti içi demokraside bu başarılarda en büyük etkenlerden biri,demokrasiye bizde inanıyoruz bizde katkı koymaya hazırız dedi.


Kahvaltıya katılan Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz konuşmasında CHP kendi içinde barışık ve parti içi demokrasiyi yaşama geçirdiği dönemlerde dahada büyümüş geniş kitlelerin umudu olmuş bir partidir.

Bizler demokrasiyi yaşamın her alanında savunmak zorunda olan insanlarız dedi.

Vişne Haber Ajansı - Emrullah Fırat

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları