loading
close
SON DAKİKALAR

İzmir EYT Derneği: Mücadelemize sonuç alıncaya kadar devam edeceğiz

İzmir EYT Derneği: Mücadelemize sonuç alıncaya kadar devam edeceğiz
Tarih: 24.11.2020 - 09:58
Kategori: Sendika

İzmir EYT SYD Derneği Genel Sekreteri Serap Yıldırımkanlı, İzmir ilçe sorumluları ve ilçedeki EYT’liler ile gerçekleştirilen toplantılara ilişkin açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz ekim ayı içinde İzmir EYT Sosyal Dayanışma Derneği, İzmir'in 30 ilçesinde bulunan sorumluları ile bir araya gelmiş ve yol haritası belirlemişti. Topantıya İzmir EYT Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Doğan Türker, www.istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci İmambakır Üküş toplantıda dernek üyesi EYT mağdurlarına seslenmişti. 

Derneğin Genel Sekreteri Serap Yıldırımkanlı ise dernek üyeleri hakkında ilçe temsilcilerine, dernek üye sayısı, meslek grupları, iş durumları, cinsiyet dağılımı ve yaş ortalamalarını, covid dönemindeki derneğin faaliyeleri hakkında bilgilendirme yapmıştı. 

 İzmir EYT Sosyal Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Serap Yıldırımkanlı geçtiğimiz gün Menderes ve Gaziemir ilçeleri sorumluları ile yapılan toplantıya ilişkin açıklamada bulundu. Yıldırımkanlı açıklamasında "Biz bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Her türlü olumsuz şartlara rağmen üç kişi ile de beş kişi ile de olsa görüşmelerimizi sürdüreceğiz . Güçlü bir örgüt olma adına her şartlarda bir araya geleceğiz" ifadelerini kullandı. 

Serap Yıldırkanlı'nın gerçekleşen toplantıya ilişkin açıklaması şöyle:

“İzmir EYT SYD Derneği olarak İlçe sorumluları ve o ilçedeki Eyt’liler ile gerçekleştirdiğimiz toplantıları, pandemi nedeniyle kısıtlı sayıda katılımcı ve açık havada en fazla yarım saat sürecek şekilde (ilçe sorumluları ve Yönetimden 2-3 kişi ile ) gerçekleştireceğiz.

Bu şartlar da bugün gerçekleştirdiğimiz Gaziemir ve Menderes ilçe sorumluları ile buluşmamızda, Gaziemir İlçe sorumlularımız Yüksel Bingöl ve Yaşar Bozkurt, Menderes İlçe sorumlumuz Tuncay Aydın‘a başkanımız Doğan Türker EYT rozetlerini takarak bu sorumlulukları aldıkları için kendilerine teşekkür etti.

Mücadelemizde güçlü olma adına ilçe bazlı neler yapılabiliri konuştuğumuz görüşmemizde ayrıca Islak İmza Kampanyamıza ait dosyamızı da sorumlularımıza teslim ettik.

Pandemiden dolayı meydanlara inemediğimizden ilçelerinde imza kampanyasını desteklemelerini ve imza toplamaları yönünde görüş bildirdik.

Biz bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Her türlü olumsuz şartlara rağmen üç kişi ile de beş kişi ile de olsa görüşmelerimizi sürdüreceğiz . Güçlü bir örgüt olma adına her şartlarda bir araya geleceğiz.

“Mermeri delen suyun gücü değil sürekliliğidir.” sözüne inanıyoruz. Hak arama mücadelemizde sonuna sonuç alıncaya kadar devam edeceğiz..”

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları