loading
close
SON DAKİKALAR

İzmir EYT Sosyal Dayanışma Derneği temsilcileri bir araya geldiği toplantıda İktidara seslendi; 'Bizi görmezden gelenleri bizde sandıkta görmezden geleceğiz'

İzmir EYT Sosyal Dayanışma Derneği temsilcileri bir araya geldiği toplantıda İktidara seslendi; 'Bizi görmezden gelenleri bizde sandıkta görmezden geleceğiz'
Tarih: 13.10.2020 - 14:44
Kategori: Sendika

11 Ekim Pazar günü, İzmir EYT Sosyal Dayanışma Derneği, İzmir'in 30 ilçesinde bulunan sorumluları ile bir araya geldi ve yol haritası belirledi.

İzmir EYT Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Doğan Türker toplantıda yaptığı konuşmasında, örgütlenmenin önemini vurguladı. Türker "ilçe ilçe gerekirse mahalle ve sokaklara kadar inip haklı davamızda alt kadroların, komisyonların oluşturulması çalışmalarını hızlandıracağız. Bu örgütlenme gücümüze güç katacak. Doğan Türker ayrıca üye resmi sayılarının artmasının derneği daha güçlü kılacağını, bununda sadece yönetim ile değil ilçe sorumlularının katkıları ile olacağını belirtti. Türker "Biz EYT'liler olarak her zaman yanımızda olanın yanında olacağız" dedi.

Toplantıya İstanbul'dan gelen www.istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci İmambakır Üküş toplantıda dernek üyesi EYT mağdurlarına seslendi.
Üküş konuşmasında; "Sizlerin sorunlarını çözecek olan Siyasi iktidarlardir. Sorununuzu görmezden gelen hangi iktidar olursa olsun cevabını sandıkta vermelisiniz. Siyasi iktidar 18 Yıldır yapilamayanı yaptı. Ne mi yaptı; Herkesi mağdur ederek bir çatı altında toplamayı başardı. İşçisi, memuru, esnafı, çiftcisi, öğrencisi ve siz EYT'liler herkes bu siyasi iktidar zamanında mağdur edildi. Erken bir seçim olmaz ise 32 ay sonraki seçimlerde sizleri görmezden gelenleri sizde sandıkta gereken cevabı verin" dedi.

Derneğin Genel Sekreteri Serap Yıldırımkanlı ise dernek üyeleri hakkında ilçe temsilcilerine, dernek üye sayısı, meslek grupları, iş durumları, cinsiyet dağılımı ve yaş ortalamalarını, covid dönemindeki derneğin faaliyeleri hakkında bilgilendirme yaptı. Yıldırımkanlı, "Bu toplantıların ayda bir farklı ilçelerde yapacağız ve bir iş planı yol haritası ile çalışmalarımız daha güçlü ve verilimli olacak" dedi.

İzmir EYT Sosyal Dayanışma Derneği İlçe sorumluları söz alıp kendilerini tanıttılar çalışmalara katkı amaçlı fikirlerini sundular. Toplantıda temsilciler bu haklı davada her zaman derneğin yanında olacaklarını, sonuna kadar sonuç alıncaya kadar mücadelelerinde var olacaklarının sözünü verdiler.

Son olarak Dernek Başkanı Türker toplantıya katılan, www.istanbulgercegi.com İnternet Gazetesi İmtiyaz sahibi İmambakır Üküş‘e, Yer Him Derneği Genel Başkanı Halis Güneş‘e, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Sekreteri Hasan Kütük‘e ve Tüm Emeklisen Konak Şube Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Yılmaz‘a ve tüm ilçe sorumlularına teşekkür etti. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sonuçlandı.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları