loading
close
SON DAKİKALAR

İzmir EYT SYD Genel Sekreteri Serap Yıldırımkanlı; Yanımızda olanın yanında olacağız, bizi duyanı, bizi göreni “zamanı gelince bizlerde duyup, bizlerde göreceğiz"

İzmir EYT SYD Genel Sekreteri Serap Yıldırımkanlı; Yanımızda olanın yanında olacağız, bizi duyanı, bizi göreni “zamanı gelince bizlerde duyup, bizlerde göreceğiz"
Tarih: 24.09.2020 - 16:08
Kategori: Gündem

İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği İzmir şubesini CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ziyaret etti ve sorunlarını dinledi.

İzmir EYT Yönetim Kurulu, CHP  İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır'ı dernek merkezinde ağırladı.

Dernek Genel Sekreteri Serap Yıldırımkanlı yaptığı açıklamada; "CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır'ın nazik ziyaretleri için İzmir EYT SYD olarak çok teşekkür ediyoruz. Sn Vekil İzmir EYT olarak dertlerimizi dinledi, Eyt sorununun bir an önce çözülüp yaşanan mağduriyetin giderilmesi için sesimiz olacığını, İzmir yerelde de her daim yanımızda olduğunu belirtti. Sayın vekilimize bir kez daha teşekkür ediyor, bu ziyaretin İzmir’in tüm vekillerine ve İzmir’i yönetenlere de örnek olmasını diliyoruz. Bizim kapımız her daim herkese açıktır. Eyt Syd olarak bizler hiç bir zaman kimseyi ötekileştirmedik, bu bizden, bu bizden değil söylemimiz de  hiç olmadı O L M A YA C A K T I R. Tek çabamız elimizden alınan haklarımızın iade edilmesidir. Bu bağlamda da bize destek olan, sorunlarımızı dinleyip çözüm üretmeye çalışanlarla; sonuna, sonuç alıncaya kadar bu yolda yürüyeceğiz.Her daim söylediğimiz; Yanımızda olanın yanında olacağız, bizi duyanı, bizi göreni “zamanı gelince bizlerde duyup, bizlerde göreceğiz" dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları