loading
close
SON DAKİKALAR

İzmir'de meydana gelen hortumda, konteyner ve vinç direği devrildi

İzmir'de meydana gelen hortumda, konteyner ve vinç direği devrildi
Tarih: 11.02.2021 - 23:23
Kategori: Şehir

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı mahallesinde çıkan hortum nedeniyle 4 kişi yaralandı. Bölgede araçların zarar gördüğü, aydınlatma direklerinin ve bir inşaat vincinin devrildiği öğrenildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada hortum sonrası 4 yaralı olduğunu duyurdu. Tunç Soyer yaptığı açıklamada; "Ekiplerimiz görevinin başında. Yaralı hemşehrilerimize geçmiş olsun. Çeşme Alaçatı Port civarında oluşan hortumun maddi zararı büyük. AKS ekiplerimiz başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi tüm kurumsal gücüyle vatandaşlarımızın yanında. Dört yaralımız var. Hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

İzmir Alaçatı'da hortum: 4 yaralı. Çeşme ilçesinde çıkan hortum sonucunda maddi hasar ve yaralanmaların meydana geldiği belirtildi.

İzmir Büyühşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından olumsuz hava şartlarının sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı; "Sağanak yağışla birlikte Urla, Güzelbahçe, Narlıdere başta olmak üzere bazı ilçelerimizde dolu yağışı da etkili oluyor. Ekiplerimiz su baskınlarına karşı alarmda. Vatandaşlarımızın da dikkatli olmasını rica ederiz.

Çeşme Alaçatı Port bölgesinin inşaat alanında, aşırı yağış ve fırtınayla birlikte meydana gelen hortumda, konteyner ve vinç direği devrildi, bazı evlerin çatıları ise uçtu. Yaralı vatandaşlarımız var. Ekiplerimiz olay yerinde, gereken çalışmaları yapıyor.
 

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları