loading
close
SON DAKİKALAR

Kaçırılan AKP'li başkanın ailesi CHP'den yardım istedi

Kaçırılan AKP'li başkanın ailesi CHP'den yardım istedi
Tarih: 04.09.2012 - 16:56
Kategori: Siyaset

Çukurca'da PKK tarafından kaçırılan AKP Hakkari İl Başkanı Mecit Tarhan'ın kardeşi, CHP'den konunun kamuoyu gündemine taşınması için yardım istedi...

Çukurca'da kaybolan ve kendisinden haber alınamayan AKO İl Başkanı Mecit Tarhan 'ın kardeşi Ramazan Tarhan, kardeşinin PKK tarafından kaçırıldığını söyleyerek, CHP 'den konunun kamuoyu gündemine taşınması için yardım istedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin 'i arayan Ramazan Tarhan, kardeşinin kurtarılması için de CHP 'nin destek olmasını istedi.



CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sivas yolculuğu sırasında uğradığı Yozgat’da, soruları yanıtlarken Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin , haber alınamayan AKP'li Hakkari İl Başkanı Mecit Tarhan 'ın kardeşinin telefonla aradığını ve görüşmek istediğini iletti.
Kılıçdaroğlu , telefondaki kişiyle kısa bir süre konuşarak geçmiş olsun dedi.

Hürriyet gazetesinden Zeynep Gürcanlı’ya konuşan Tekin bu konuya da açıklık getirerek " Mecit Tarhan 'ın kardeşi Ramazan Tarhan bana ulaştı. Yardım istedi. Ben de kendisini Sayın Genel Başkanımız ile görüştürdüm" dedi.

Ramazan Tarhan'ın talebinin ne olduğu sorusuna ise Tekin, "üç gündür çaresiz olduklarını ifade edip bizim desteğimizi istediler" diyerek yanıtladı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları