loading
close
SON DAKİKALAR

Kadıköy'de sanat sokağa taşıyor

Kadıköy'de sanat sokağa taşıyor
Tarih: 14.06.2013 - 12:25
Kategori: Yerel

Kadıköy Belediyesi’nin 15 Haziran- 25 Ağustos tarihleri arasında ''Doya Doya Sanat'' adıyla düzenleyeceği etkinlikler kapsamında 10 ayrı park ve cadde de 80 farklı etkinlik yapılacak...

Havaların ısınmasıyla kültür merkezlerindeki etkinliklerini sokağa taşıyan Kadıköy Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine parklarda, sokaklarda ve caddelerde devam ediyor. Kadıköy Belediyesi’nin 15 Haziran- 25 Ağustos tarihleri arasında “Doya Doya Sanat” adıyla düzenleyeceği etkinlikler kapsamında 10 ayrı park ve cadde de 80 farklı etkinlik yapılacak.

Kukla gösterisinden, klasik müzik dinletisine, tango gösterisinden, kabare şovlara, Balkan müziklerinden, Latin şarkıları ve sevilen türkülere kadar her kesimden vatandaşa hitap edecek renkli sanat etkinliğini Kadıköy’ün sokak, cadde ve parklarına taşıyacak olan Kadıköy Belediyesi, Kadıköylüleri yine sanatın her dalıyla buluşturmaya devam edecek. Başta Kadıköy Çarşı, Fenerbahçe Parkı, Özgürlük Parkı, Moda Parkı Koşuyolu Parkı ve Kriton Curi parkları olmak üzere Bağdat Caddesi, Bahariye Caddesi, Süreyya Operası önü, Halitağa Caddesi ve Koşuyolu Mahalle Evi'nde düzenlenecek etkinlikler de Kadıköylüler, keyifli bir yaz dönemi geçirecekler.

Hem büyüklere hem de çocuklara hitap eden etkinlikler, her gün saat 19.00 da başlayacak.

15 Haziran-25 Ağustos tarihlerinde Doya Doya Sanat etkinliklerinde sahne alacak gruplar ise şunlar;

VIP QUARTET

Klasik Müzik repertuarındaki bilinen ve sevilen eserleri dinleyici ile
buluşturan grup, klasik müziği halka sevdirmek, dinleyenlere unutulmaz
bir müzik ziyafeti yaşatacak bir program ile Kadıköy halkıyla buluşacak.

GRUP NAPOLİON

Grup Napolion, dans gösterileri, birçok yerli yabancı sözlü şarkılardan oluşan geniş repertuarı büyük ilgi toplayacak.

BALKAN BAND

Balkan müziğinin en seçkin şarkılarından seçilmiş repertuvarı ile izleyiciye eğlenceli bir program sunan Balkan Band Balkanların havasını Kadıköy de estirmek “dinleyicinin nabzına göre müzik” düşüncesiyle izleyiciyle buluşmaktadır.

LİTTLE BAND

2009’da Kayhan Doğan tarafından kurulan Little Band müzik grubu, Latin, caz, blues parçalar seslendiriyor. Grup, müzik performansının yanı sıra dans gösterileri ve perküsyon atölyeleriyle izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

KUKLA

Küçük kırmızı kuşla dev gibi bir balığın dostluğu nasıl başlar? Ya korktuğunuz şeyin sizin yardımınıza ihtiyacı varsa? Önyargılardan önce anlamak,birlikte yaşamak üzerine sıcacık bir masal.

SOKAK TİYATROSU

Turnaların Hikayesi- 3 K Karaburun Kavimler Kapısı Sanat Derneği

Turnalar göçmenlikleriyle bilinirler. Türkülerimizde hep gidip gelmeyenleri, beklenenleri, umutsuzluk içinde umudu bulanları ifade etmişlerdir. Turnalar bilirler göçmenliğin zor iş olduğunu, yalnız gidilemeyeceğini. Beraber olmak isterler, beraber uçmak bu belirsiz yolculukta.Turna ailesinin hikayesi bir göçmenlik hikayesidir, sokakta anlatılan.

DOĞAÇLAMA KABARE

İstanbulimpro’nun 2007 yılından bu yana sergilemekte olduğu Doğaçlama Kabare “Ne Ala Temaşa”, tekrarlanmayan, içeriği ve şekli daima yenilenen, geleneksel formlardan beslenen, şarkılar dahil her şeyin o an seyircinin önünde doğaçlandığı, tamamen interaktif bir komedi.

KADIKÖY BANDOSU

Klasik müzik ve bilinen bando parçalarını repertuvarında bulunduran grup, etkinlikleri gösteriden daha çok konser niteliği taşımaktadır. Sevilen eserlerin bakır nefesli sazlara uyarlanmış aranjelerini seslendirerek dinleyiciye şimdiye kadar açık havada hiç karşılaşmadığı kaliteli bir bando etkinliği sunacaktır.

Tarih: 15 Haziran-25 Ağustos 2013

Saat: Tüm etkinlikler Saat: 19.00’da başlayacaktır.

Yer: Bağdat Caddesi, Bahariye Caddesi, Fenerbahçe Parkı, Halitağa Caddesi, Koşuyolu Mahalle Evi, Koşuyolu Parkı, Kriton Curi Parkı, Moda Parkı, Özgürlük Parkı ve Tarihi Çarşı

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları