loading
close
SON DAKİKALAR

Kadınlar kentine sahip çıkıyor

Kadınlar kentine sahip çıkıyor
Tarih: 05.07.2013 - 16:01
Kategori: Yerel

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ın gerçekleştirdiği ''Akşam Çayları”na en büyük ilgiyi bayanlar gösterdi...''

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ın gerçekleştirdiği “Akşam Çayları”na en büyük ilgiyi bayanlar gösterdi. Parklarda, site bahçelerinde veya muhtarlık önlerinde gerçekleştirilen çaylı sohbet toplantılarına katılan bayanlar, çevrelerinin güzelleşmesi için isteklerde bulundu, öneriler sundu.

Karşıyakalıların kentine her zaman sahip çıktıklarını belirten Başkan Durak, “Akşam Çayı toplantılarımızda vatandaşlarımız isteklerini doğrudan anlatma imkanı buluyor. Belediye’den müdürlerimizle katıldığımız toplantılarda sorunlara hemen çözümler üretiyoruz. Bu toplantılarımızda bir kez daha gördük ki, kadınlarımız kentlerine sahip çıkma konusunda çok daha duyarlı. Karşıyaka’nın çağdaş kimliğine yakışır bir şekilde, çözüm için mücadeleci oluyor. Belediye olarak da, bugüne kadar, hep onlarla birlikte olduk. Karşıyaka’da Kadın Meclisimiz ve Kadın Danışma merkezlerimiz ile birçok projemizi kadınlarımızla birlikte gerçekleştiriyoruz. Kentine katkı koymak isteyen çok sayıda gönüllü bayan bize başvuruyor. Artan talep nedeniyle 6 adet olan kadın danışma merkezlerimize yenilerini açma kararı aldık. Farklı semtlerde en az üç adet daha açacağız“ dedi.

Karşıyaka’nın her semtinde düzenlenen toplantılarda Başkan Durak’ın çevresini saran bayanlar en çok parkların daha bakımlı olmasını, buralara yürüyüş yolları ve spor aletleri konulmasını, sosyal tesisleri yapılmasını, otobüs adetlerinin arttırılmasını talep etti. Bayanların öneri ve şikayetlerini dinleyen Durak, “Belediyemiz yetki ve sorumluluk içinde olanları çözmek için hemen harekete geçeceğiz. Belediyemiz sorumluluk alanı dışında olan taleplerinizi de ilgili kurumlara aktarıp, takipçisi olacağız” diye konuştu.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları