loading
close
SON DAKİKALAR

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur!

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur!
Tarih: 11.02.2012 - 18:06
Kategori: Medya

Sarıyer Belediye Meclis toplantısında Sarıyer Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir bakın ne yaptı?

Hafta başında gerçekleşen Sarıyer Belediye Meclis toplantısında ilginç olaylar yaşandı. Sarıyer Medya’da yayınlanan bir haberden oldukça rahatsız olan Sarıyer Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir bakın ne yaptı?

Sarıyer Belediye Meclisi Şubat dönemi toplantısına katılarak gündemi takip etmek isteyen Sarıyer Medya İmtiyaz Sahibi İbrahim Karakuş ile Sarıyer Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir arasında tatsız olaylar yaşandı. Seviyeyi ayaklar altına alan Vedat Özdemir bir an nerede ve kim olduğunu unutarak kendisine yakışmayan tavırlar içine girdi. Sarıyer Medya’nın askerliği hakkında yönelttiği sorulara sinirlenen ve cevap vermek yerine seviyesizce tehditlerde bulunarak sinkaflı cümleler kuran Vedat Özdemir hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirten İbrahim Karakuş olaya tanıklık edenlerin olduğunu bu konuda Adalet’e güvendiğini söyledi.

Hafta başında gerçekleşen Sarıyer Belediye Meclis toplantısı sonrasında yaşanan olayları İbrahim Karakuş değerlendirerek bir açıklama yaptı;

6 Şubat Pazartesi günü Sarıyer Belediye Meclisi’nin şubat oturumuna katılıp gündemi takip etmek için saat 16:00 sularında toplantının yapıldığı Kültür Merkezi’ne gittim. Henüz grup toplantısının devam ettiği sırada salona girdim. Ömer Zeki Canıbeyaz’a dönüp beni işaret ederek sesli bir şekilde “o… ç… geldi işte” diyerek tahrik etmesine ve sonrasında yaşananlara gereken tepkiyi yazarak cevap vermenin daha mantıklı olacağını düşündüm. Zira haklı olmama rağmen Vedat Özdemir gibi küfür edip etrafına saldıran bir yapım yoktur. Sarıyer Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir gazetemiz aracılığıyla kendisine yönelttiğimiz bir soruya çok sinirlenmiş. Toplantı süresi içerisinde beni sürekli göz takibine aldığını farkettim. Meclis sonrası toplantı salonu girişinde beni dışarıya çağırarak tehditlerde bulundu. Kendisine ne söylemek isterse burada söyleyebileceğini belirtmeme rağmen ısrarlı bir şekilde “gel aşağıya, senin a.. s…cem, …na koyucam, o… ç…” şeklinde küfürler ederek tehditlerde bulundu. Kendisine hakaret ettiğimi belirten bu şahısa ısrarlı bir şekilde sorduğum “söyler misin sana ne hakareti ettim ?” şeklinde ki soruma ise cevap veremeyerek küfürlerine ve tehditlerine devam etti. Salonda bulunanların araya girmesine rağmen küfür ve hakaretlerine devam ettiği için dışarı çıkarılarak uzaklaştırıldı. Sarıyer’de yaptıkları yalan haberler ile insanları yanlış düşüncelere sevk eden bu şahıslar hakkında hukuk danışmanımız aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı belirtmek istiyorum. Biliyorsunuz ki daha önce Sarıyer Manşet Gazetesi’nin sahipleri Ömer Zeki Canıbeyaz ve Vedat Özdemir’in hakaret’ten dolayı sicili bulunuyor. Anlaşılan hakaret etme, insanlara saldırma alışkanlıklarından vazgeçememişler

Daha önce Sarıyer Manşet Gazetesi hakkında bir çok çarpıcı habere yer veren Sarıyer Medya adeta Manşet’in yaptığı her haberin yalan içerdiğini ve doğruları yansıtmadığını açığa çıkartarak kamuoyunu aydınlatmış ve Sarıyer’de habercilik adına bir ilki gerçekleştirmiştir. Bu güne kadar yaptıkları yalan haberlerin hiç birine kimsenin dur dememesi ve Sarıyer Medya’nın deyimi yerindeyse gazetecilik dersi verdiği Sarıyer Manşet bir terbiyesizliğe daha imzasını attı. Ufak bir örnek vermek gerekirse CHP Sarıyer’e kayyum atanması konusunda 2011′in son ayı olan Aralık ayında yaptıkları haberi Sarıyer Medya’nın deşifre etmesiyle herkesin alay konusu olmuştu. 1. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde görülen dava 14 Aralık’ta 3. duruşması olmasına karşın Sarıyer Manşet’in haberinde ilk duruşma olarak geçiyordu. Ayrıca Sarıyer Medya’nın takip ettiği duruşmaya eski ilçe yöneticisi Fikret Şimşek’in katıldığı yazıyordu. Fakat Fikret Şimşek duruşmaya hiç gelmemişti. Sarıyer Manşet haber kaynağını nereden alıyor çok merak ediyoruz! Ismarlama haber yaparak kendilerini böylesi zor durumda bırakanlara acaba bir şey söyleyebildiler mi ? Haberimizin sonunda Sarıyer Manşet Gazetesi ile ilgili diğer haberlere ulaşabilirsiniz.

Yaşanan olaylara sebebiyet veren haberimizin ise üzerinde ısrarlı bir şekilde duracağımızı ve bu konuyu aydınlatacağımızı tüm okurlarımıza bildiriyoruz.Ve Vedat Özdemir’e soruyoruz;

ASKERLİĞİNİ YAPTINMI, VATAN HİZMETİNDEN KAÇIYOR MUSUN? 

Öfke kontrolü sıfır

Kendisine yönelttiğimiz gen sorulara cevap vererek olayı aydınlatmak yerine kabadayı edasıyla İbrahim Karakuş’a saldırmaya çalışması ve yüksek sesle annesine ve kendisine sinkaflı cümleler kurmayı, tehdit etmeyi seçen Vedat Özdemir’in öfke kontrolünün sıfır olduğu ve herşeyi şiddet ile halledebileceğini zannetmesi Sarıyer’lileri hayrete düşürdü.

Haber doğru mu?

Sarıyer’lileri hayrete düşüren haberimiz ise gündeme bomba gibi oturdu. Vedat Özdemir’in konu hakkında açıklama yaparak olayı aydınlatmak yerine saldırgan bir tavır takınması kafalarda ki haber doğru mu? sorularına ise cevap verir nitelikteydi. Olaya tanıklık eden vatandaşlar ise haberin doğru olması Vedat Özdemiri o yüzden mi bu kadar sinirleniyor? diye sormalarına sebep oldu. Bahsi geçen haberi okumak için tıklayın.

Sicilleri bozuk!

Daha önce Sarıyer’de çeşitli görevlere getirilmiş, ve yöneticilik yapmış ve aynı zamanda Avukat olan Necati Yıldırım’a çeşitli hakaretlerde bulunan Sarıyer Manşet Gazetesi “Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir İleti ile Hakaret” suçundan TCK.’nun 125/2, 53. maddeleri uyarınca 90 gün hapis cezası aldığını yazmıştık.

Mahkemeyi çok seviyorlar.

Deyimi yerindeyse ömürleri mahkeme salonlarında geçen bu arkadaşlarımız aynı zamanda Kamber Doğan ve Şükrü Genç’le de davalık. Her iki mahkemeyi kaybettikleri takdirde toplamda 150 bin TL’lik bir tazminat ödemek zorunda kalacaklar ve daha önce TCK.’nun 125/2, 53. maddeleri gereğince adli para cezasına çarptırılan Vedat Özdemir ve Ömer Zeki Canıbeyaz’ın hakaretten dolayı hüküm giydikleri ancak adli para cezasına çevrilen mahkemede 5 yıl içerisinde aynı suçu işlemeyeceklerinin garantisini vermeleri ve gelinen süreçte bu sözlerinde durmamaları ömürlerinin geri kalanını demir parmaklıklar ardında geçirmelerine sebep olabilir.

Sizi artık Sarıyer Medya’da kurtaramaz!

Sarıyer Manşet ve ekibini bir çok kez yaptığı haberler ile uyaran Sarıyer Medya‘nın olaylar savcılığa intikal etmeden yapılan yanlıştan dönmeleri konusunda uyarılarına aldırış etmeden aynı tutum içerisinde devam etmeleri sebebi ile kısaca diyoruz ki sizi artık Sarıyer Medya’da kurtaramaz!

Yaşanan olayları büyük bir metanetle karşılayarak çözülmesi konusunda yol gösterici tavrımızdan vazgeçmedik, şiddeti her defasında kabul etmeyen ve seviyeyi düşürmeden her türlü tartışmaya açık olduğumuzu dile getirmemize rağmen Vedat Özdemir’in şiddete başvurması ve ağzı bozuk cümleler sarfetmesi konusunda kendisine meşru müdafa’da bulunacağımızı buradan alenen belirtiyoruz. Unutmayın ki ummadığınız taş baş yarar!

Sarıyer Medya Özel Haberi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları