loading
close
SON DAKİKALAR

Kanal D Haber, uydurma günü gerçek sanarak haber yaptı

Kanal D Haber, uydurma günü gerçek sanarak haber yaptı
Tarih: 29.03.2019 - 12:13
Kategori: Medya

Radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun, Kafa Radyo'daki Matrax programında 'Dünya Tembeller Günü' diye bir gün uydurdu, Twitter'da gündem olunca Kanal D Haber günü gerçek sanıp haber yaptı.

Buket Aydın'ın sunduğu Kanal D Haber, radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun'un Matrax isimli programında eğlenmek için uydurduğu 'Dünya Tembeller Günü'nü ciddiye alarak haber bülteninde yer ayırdı.

Zeki Kayahan Coşkun, Twitter hesabından Buket Aydın'ı etiketleyerek, "Zaman zaman DünyaXGünü diye bir günü #matrax ta belirleyip eğleniyoruz. tt olunca konu artık herkesin oluyor. Dün uydurduğumuz #DünyaTembellerGünü nü ciddiye alıp kutlayan @KanalD ve @buketaydin a teşekkürler. Haber lazım olursa buradayız, tembellik etmeyin araştırın ama:)" diye yazdı.

Coşkun'un tweetine yanıt veren Aydın, "Ben onu sizinle 'uydurma' bir gün değil sonuçta böyle bir gün var anlamında paylaştım. Tarih konusuna gelirsek demek ki bizimkiler daha yeni fark etmişler. Tembeller gününe geç kutlanmak yakışır' ifadelerini kullandı.

Coşkun, Aydın'a, "Uydurma bir gün maalesef. Kolombiya özelinde bir gün. 28 Mart Dünya Tembeller günü diye bir gün yok. Olsa keşke... Sizin adınıza da sevineceğim" karşılığını verdi. 

Uydurma günü, CNN Türk de haberleştirdi. Coşkun, CNN Türk'ü de etiketleyerek, "Bizim #matrax ta dün eğlencesine tt yaptığımız DünyaXGünü şenliklerine katılıp #DünyaTembellerGünü nü ciddiye alarak haber yapan @cnnturk e de teşekkür ederiz. Bizi izlemeye devam edin" ifadlerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları