loading
close
SON DAKİKALAR

Kantini düğün salonu yaptılar!

Kantini düğün salonu yaptılar!
Tarih: 05.07.2013 - 18:00
Kategori: Ekonomi

AKP eski milletvekili Yüksel Çavuşoğlu'nun işlettiği İTÜ Vadi Yurdu'ndaki kantin, okulun bitmesinin ardından düğün salonuna çevrildi...

AKP’lilerin para hırsı yok artık dedirtecek seviyeye ulaştı. İTÜ Vadi Yurdu’ndaki öğrenci yurdunun işletmesine sahip olan AKP eski milletvekili Yüksel Çavuşoğlu, okulların bitmesinin ardından kantini düğün salonuna çevirdi.
Konuya ilişkin kolektifler.net’te yer alan kareler şöyle:

Uygulamayı protesto eden öğrenciler, üniversite yönetiminin bu duruma seyirci kalmamasını istediler. İTÜ Yurtlar ve Burslar Ofisi yetkilileri ise kantinin düğün salonu olarak kiraya verilmesine ilişkin bilgi vermekten kaçındı.
Çavuşoğlu’nun şirketi tarafından işletilen Maslak’taki İTÜ Vadi Yurdu öğrenci kantini geçen salı günü bir düğün organizasyonu için kiraya verildi. Pazartesi akşamı kantinde oturan öğrencilerin yanına gelen kantin çalışanları, düğün organizasyonu için düzenleme yapacaklarını belirterek öğrencilerin dışarı çıkmasını istedi. Öğrenciler de çalışanların isteğine tepki göstererek düğün yapılması planlanan yerin bir öğrenci kantini olduğunu başkasına kiraya verilemeyeceğini söyledi. İTÜ Vadi Yurdu Öğrencileri’nden ve aynı zamanda öğrenci Kolektifleri’nden Özgür Kütahya, “Kantini işleten AKP’li Yüksel Çavuşoğlu’nun şirketi daha fazla kâr için burayı düğün salonuna çevirdi. Üniversite öğrencileri olarak kantinin özel şirketlerden alınarak, üniversite yönetimi tarafından işletilmesini ve kârsız olarak öğrencilere hizmet etmesini istiyoruz. Üniversite yönetimi bu uygulamaya sessiz kalmamalı” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları