loading
close
SON DAKİKALAR

Karabük il başkanın istifadan sonraki ilk açıklaması

Karabük il başkanın istifadan sonraki ilk açıklaması
Tarih: 09.09.2012 - 01:42
Kategori: Siyaset

Bayram Karadağ, ''Öğrencilerin Cemaat Yurtlarına gitmesine engel olmaya çalıştık''...

Karabük Üniversitesine Kayıtların başlaması sonucunda Karabük Üniversitesi'nde stant açarak, kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere kenti tanıtıcı broşürler ve kent ile ilgili Bilgiler vererek Öğrencilerin Cemaat Yurtlarına gitmesine engel olmaya çalıştık.

Karabük Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı olarak daha önce yapılmayan bu çalışma Atatürkçü Kesimden ilgi ve Beğeni alırken Bir o kadar da Cemaat ve Tarikatlardan tepki aldı.

Üniversite önünde bazı cemaatlere ait yurt görevlilerinin öğrencileri yönlendirmemesi için stant açtık, Hakkımızda öne sürülen iddialar ise cemaat yurtlarının komplosudur.

Cumhuriyet Halk Partisinin kasasına Yasadışı yollardan alınan bir bağış Kayıtı tutulmayan bir para girişi asla olmamıştır.

Gerek Cumhuriyet Halk Partisi Gerekse Şahsi olarak benim Herhangi bir kişiden 1 lira yasadışı para almam söz konusu değildir.Yasadışı yollardan herhangi bir maddi yardım yaptığını söyleyenlerle her zaman Yüzyüze gelmeye hazırım ve bu konuda kendim hakkında suç duyurusunda bulunuyorum.

Hal Böyle iken Hakkında 15 gün önce Karabükte yaşayan bir İşadamından Şantaj yoluyla Para alma suçlamasıyla yakalanan bir kişiye ait olan sitede Tarafımı hedef alan suçlamaları kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

22 yıllık siyasi yaşamımda yasadışı herhangi bir suçlama olmamasına rağmen Bizden Maddi çıkar bekleyen bazılarının çıkarlarına çomak soktuğumuz için böyle bir komplo ile karşı karşıya kalmış bulunmaktayız.

Bu cemaat yurtlarının yapmış olduğu bir komplodur. Gerici, yobaz bazı yurt görünümündeki yerlere öğrenciler gitmesin diye konuştuk. Evet, doğrudur bu bizim siyasi ahlakımız gereği yaptığımız uygulamadır. Ancak, biz kimseden para almadık. Zaten bu konuda iddia edenlerle hesaplaşmak için İl Başkanlığından İstifa ettim Bu Suçlamayı yapanlarla sıradan bir Yurttaş olarak mahkemede görüşeceğiz.

Partimize her siyasi partide olduğu gibi Resmi olarak bağışlar kabul edilmektedir. Bir İl Başkan Yardımcısı aracılığı ile Partiye Bağış yapacağım diye gelip daha sonrada Bizden zorla bağış alındı diye suçlamalarda bulunanları Bu Komplonun parçası olanları Kamuoyunun takdirine bırakıyorum,Geçtiğimiz Yıllarda Girdikleri ihalelerde haksız kazanç sağlamaya çalışanlara karşı yaptığımız mücadelenin de bu komplonun düzenlenmesinde etkili olduğu inancındayım
Gelecek sene de Öğrencilerimizi Cemaat yurtlarına kaptırmamak için Bir yurttaş olarak Üniversite girişinde stand açıp bu sene yaptığımız uyarıları bireysel olarak yapmaya devam edeceğim.

Cumhuriyet Halk Partimize kimsenin zarar vermemesi gerektiğine olan inancım gereği her zaman neferi olduğum ve İl Başkanlığı sıfatını onurla taşıdığım Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığından İstifa ettim.

Bu süreç içerisinde bana olan güvenlerini hiç yitirmeyen Başta CHP Karabük il, ilçe Yönetimleri ile Kadın Gençlik ve Disiplin kurulu üyelerine sonsuz teşekkür etmeyi de bir borç biliyorum.

Saygılarımla
Bayram Karadağ

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları