loading
close
SON DAKİKALAR

Karalar: Bizde yandaş yok vatandaş var

Karalar: Bizde yandaş yok vatandaş var
Tarih: 12.03.2014 - 16:44
Kategori: Yerel

Seyhan’ı yaşamaktan onur duyulacak bir ilçe haline getireceklerini belirten Zeydan Karalar, gerek belediyecilik gerekse siyasi anlayışının odağında, yandaş değil vatandaş olduğunu söyledi...

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar Sarıhamzalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Karalar’a İl Başkanı Orhan Sümer ve İlçe Başkanı Reşit Karakuş’ta eşlik etti.

YAŞAMAKTAN ONUR DUYACAĞINIZ BİR MAHALLE

İlk olarak söz alan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, Zeydan Karalar’ın başkan olduğu bir ilçede çocukların ‘Sarıhamzalı’da oturuyorum’ demekten onur duyacağını söyledi. Karakuş, “Gerçekleri konuşmak zorundayız. Seyhan’da en az oy aldığımız mahalle Sarıhamzalı. Azim Öztürk’ün de en çok güvendiği yerde Sarıhamzalı. Sizlerin desteği olursa bizler seçimi kazanırız. Bizlerin içine nifak sokmak isteyen birçok insan var. Bizim belediyeciliğimizde, Zeydan Karalar’ın başkanlığında bizim çocuklarınız İstanbul’da yaşan çocuklar gibi ‘Sarıhamzalı’da yaşıyorum’ demekten onur duyacak” şeklinde konuştu.

“SARIHAMZALI AZİM ÖZTÜRK’Ü GÖNDERECEK”

Başta Seyhan olmak üzere hedeflerinin tüm ilçeleri ve Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Adana İL Başkanı Orhan Sümer 30 Mart’taki seçimin önemine vurgu yaptı. Sümer, ”30 Mart’ta önemli bir yerel seçim var. Bu seçimlerde hedefimiz önce yerelde ardından ise genelde iktidar olmak. Bugüne kadar mahallenize bir çivi dahi çakma ihtiyacı hissetmeyen Azim Öztürk’ü göndereceğinize eminim. Sayın Zeydan Karalar’ı önce Allaha sonra Sarıhamzalılara emanet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

AZİM’E GÜLE GÜLE

Seyhan’ın yaşanabilir bir ilçe olabilmesi için gecesini gündüzüne katıp 24 saat çalışacağını söyleyen Zeydan Karalar, “Bu tablo Azim’e güle güle tablosu. Ben halkla çok iyi anlaşıyorum. Buraya da 5’nci gelişim. Ben her yere gideceğim. Bana bağlı en uzak belde de, en yakın belde de biridir. Önce Allahın sonra sizlerin sayesinde bu seçimi alacağız. Biz halka hizmet etmeye geliyoruz. Biz sizlere hizmet etmeye geliyoruz. Biz teknik bir kadro kurduk. Bizi onurlandırdınız bizi belediyeye bir adım daha yaklaştırdınız. Fakir bir ailenin çocuğuyduk işçi olarak başladık sonra yetiştik, yükselmişiz genel müdür olmuşuz. Fukaralıkta görmüşüz, iyilikte görmüşüz. Ben bir ananın çocuğuna iş bulamadığında nasıl ıstırap çektiğini bilen bir insanım. Ben bir babanın çocuğuna harçlık veremediğinde nasıl ıstırap çektiğini bilen bir insanım. Adana, Seyhan beni kardeşi gibi görüyor. Aslında bana çok önemli bir sorumluluk yüklüyor. Bende 24 saat çalışacağım., 24 saatim size feda olacak, size hizmet edeceğim” dedi.

ADANA’DA ZENGİNLİK BIRAKMADILAR

Adanı’nın geçmişte insanlara aş, iş verdiğini belirten Zeydan Karalar, şimdi o zenginliğin kalmadığını söyledi. Karalar, “Her halde bizim parti bugüne kadar böyle bir miting, böyle bir toplantı yapmadı. Bu güzel bir toplantı, en önemlisi yarısı kadın… Ben kadınlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum. Adana çok güzel bir kentti, fabrikaları olan bir kentti. İnsanlar çeşitli kentlerden gelip iş buluyorlardı. Adıyaman’dan, Şanlıurfa’dan Van’dan, Ağrı’dan, Niğde’den, Kayseri’den insanlar buraya gelirdi. Burada İnsanlar aş bulurdu, iş bulurdu. Adana Türkiye’nin yarısına bakardı. Nereden gelirse gelsin aş bulurdu iş bulurdu kardeşçe yaşardı. Sarıhamzalı’da bile 7-8 ilden gelen insanlar var. Ne kadar güzel bir tablo; kardeşçe bu topraklarda yaşıyoruz. Bu Adana’nın sihirli topraklarında var. Ne yazık ki, Adana’nın bu zenginliğini bırakmadılar” şeklinde konuştu.

“YANDAŞ YOK, VATANDAŞ VAR”

Konuşmasında ‘Bizim için yandaş yok’ diyen Zeydan Karalar, kedilerinin anlayışında vatandaşın olduğunu söyledi. Karalar,“Biz halktan yana siyasetçi istiyoruz. Siyasetçi cebini düşünmeyecek. Her sorunuzda kapısı size açık olacak bir siyasetçi istiyoruz. Cebini düşünen siyasetçi asla halktan yana olamaz. Bizim için yandaş yok vatandaş var. Yani siz varsınız” ifadelerini yer verdi.

KARALAR: SARIHAMZALI’NIN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Sarıhamzalı’nın sorunlarını bildiğini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar yaşamaktan onur duyulacak bir mahalle oluşturacaklarını söyledi. Karalar, “Ben Sarıhamzalı’nın sorunlarını biliyorum. Burada neler çektiğinizi, neler olduğunu ve neler olmadığını biliyorum. Bir çocuk parkı dahi yok. Oysa büyük bir mahalle burası... Gençlerin spor yapacağı bir spor kompleksi dahi yok. Bir hastanesi yok bir düğün salonu yok. Bir çocuk parkının maliyeti çok yüksek değil. İnşallah ilk parkı açan kardeşiniz ben olacağım. Buraları küçük ve orta ölçekli sitelere dönüştüreceğiz. İnsanlar aş, bulacak iş bulacak. Türkiye’nin her tarafında imar problemi var ama en çok problem Seyhan’da var. Seyhan’ın yüzde 80’inde imar problemi var. Biz imarı buraya da getireceğiz. Bizler yapacağımız şeyleri söylüyoruz. Yapamayacağımız şeylerin sözünü vermeyiz. İnsanlar bana güveniyor, ben bu insanların güvenlerine layık olmam lazım.” şeklinde konuştu.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları