loading
close
SON DAKİKALAR

Karşıyaka Belediyesi Yaz Spor Okulları başladı

Karşıyaka Belediyesi Yaz Spor Okulları başladı
Tarih: 17.06.2013 - 14:29
Kategori: Yerel

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, ''Geleceğin sporcuları buralardan yetişiyor.'' dedi...

Karşıyaka Belediyesi Spor Okulları sezon açılışını yaptı. Belediye Spor Kulübü’nde başlayan spor kurslarına tüm çocukları davet eden Belediye Başkanı Cevat Durak, “Geleceğin sporcuları buralardan yetişiyor. Burada ilk deneyimlerini kazanıyorlar. Yetenekli olanlar birer spor yıldızı oluyor. Karşıyaka Spor Kulübü’nün de geleceği altyapı ile güçlenecek. Burada başlayan ilk deneyimden sonra gençlerimizi spor kulübümüze yönlendiriyoruz“ dedi. 

Yaz Spor Okulları’nın başlaması nedeniyle Bostanlı Hasan Türker Futbol Sahası’nda düzenlenen törene, okullara kayıt yaptıran öğrenci ve velilerin yanı sıra Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Belediye Spor Kulübü Başkanı Hasan Damyan, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törende sporcuları kutlayan Başkan Durak “ Belediye Spor Kulübü’müz yarışmacı bir takım değil. Biz gençlerimizin spor yapmalarını istiyoruz. Çocuklarımızın uygun ortamlarda spor yapacak olanaklara kavuşmasını istiyoruz. Burada çocuklarımıza ilk spor eğitimini vererek onları geleceğe hazırlıyoruz. Onlar geleceğin centilmen sporcu yıldızı olmasını istiyoruz“ diye konuştu.

Gençlerden Mustafa Kemal Atatürk’ün istediği çizgide yetişmelerini isteyen Başkan Durak “ Sizlerle gurur duyuyorum.” Dedi. Çocuklarını spora yönlendiren velileri de kutlayan Başkan Durak “ Yaz tatili programı yapmadan çocuklarının geleceğine öncelik verdiniz. Onların sağlıklı yetişmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları