loading
close
SON DAKİKALAR

Karşıyaka esnaf meclisi'nin yeni yönetimi hızlı başladı

Karşıyaka esnaf meclisi'nin yeni yönetimi hızlı başladı
Tarih: 25.06.2013 - 14:26
Kategori: Yerel

Karşıyaka Kent Konseyi Esnaf Meclisi yeni yürütme kurulu çalışmalarına başladı...

Mithat Salepçioğlu’nun başkanlığında Atakent Gondol Restoran’da ilk toplantısını yapan üyeler, yaz aylarında aralıksız çalışıp projeler üretmek için kollarını sıvadı. 

Esnafın sorunlarına çözümler üretebilmek için yola çıkan meclis, mahalle mahalle örgütlenip daha güçlü hale gelmeyi planladı. Bireysel olarak çözülemeyen sorunlara karşı örgütlenerek mücadele edeceklerini söyleyen Mithat Salepçioğlu, “Karşıyaka Belediye Başkanımız Cevat Durak Kent Konseyimiz için bina tahsis etti. Karşıyaka Esnaf Meclisi’mizin sekreteryası bulunuyor. Burada sürekli çalışma içinde olacağız. Meclisimize her mahalleyi temsil edecek aktif üyeler bulacağız. Kendi sorunlarımızı kendimiz masaya yatırıp çözümler üreteceğiz. Daha sonra örgütlü güç olarak yöneticilerimizle bir araya gelip Karşıyaka için çalışacağız“ dedi.

Yapılan ilk toplantıda Esnaf Meclisi’ni anlatan el broşürleri hazırlanması kararlaştırıldı. Hazırlanacak broşürler ile esnaf ziyaretleri yapılıp çalışmalar anlatılacak, destek istenecek. Karşıyaka Çarşısı’nın daha aktif olabilmesi için özel bir çalışma ekibi kurulacak. Belirlenen eksikliklerin giderilmesi için ortak mücadele edilecek. Meclis, Karşıyaka Çarşısı dışındaki semtlere de ulaşıp buradaki esnafın sorunlarına yönelik çalışmalar yapacak. Esnaf arasında kurulacak iletişim ağı ile daha sık bir araya gelinip sorunlar ve öneriler dile getirilecek.

Esnafların, bireysel olarak etkin konumda çalışmalar içinde olduğunu belirten Esnaf Meclisi Başkanı, Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Mithat Salepçioğlu, “Bireysel güçlerimizi birleştireceğiz. Bir arada olunca, birçok sorunumuzu kolayca çözebileceğimize inanıyorum. Belediye Başkanımız Cevat Durak her zaman yanımızda ve bizlere destek oluyor. Bu birliktelik olduğu sürece çok şeyler başarabiliriz” diye de ekledi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları