loading
close
SON DAKİKALAR

Karşıyaka'da kupa gecesi

Karşıyaka'da kupa gecesi
Tarih: 12.12.2012 - 20:09
Kategori: Yerel

''Karşıyaka Oto Slalom Kupası'' ile, ''Ege Ralli Kupası'' yarışlarının kupaları törenle verildi...

Ege Otomobil Sporları Kulübü’nün gerçekleştirdiği “Karşıyaka Oto Slalom Kupası” ile, “Ege Ralli Kupası’’ yarışlarının “2012 Kupaları” Karşıyaka Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen tören ile kazananlara verildi. Şampiyon pilotlar başarılarını şampanya patlatarak kutladı.

2012 Slalom Kupası’nda ilk üçe giren takımlar ile Ege Kupası yarışlarında genel klasmanda yer alan sporcular kupalarını Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve ünlü ralli pilotu Ercan Kazaz ile Ege Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Mustafa Şairoğlu’ndan aldı. 

Törende Ege Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Mustafa Şairoğlu, yarışmalara katkıları nedeniyle Karşıyaka Belediyesi’ne plaket verdi. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ın şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı törende kupayı alan Sosyal Hizmetler Müdürü Ayfer Çalışkan, “Karşıyaka Belediyesi olarak sporun her dalına sahip çıkmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Cevat Durak adına kupayı alıyorum. Tüm yarışmacıları kutluyorum” dedi. 
 
Karşıyaka Belediyesi işbirliğiyle bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Karşıyaka Oto Slalom yarışları 26 Şubat, 6 Mayıs, 9 Eylül ve 25 Kasım 2012 tarihlerinde gerçekleştirildi. Yarışmalara 46 sporcu katılırken, her yarışta ilk üçe girenler belirlendi. 

Takım halinde yarışmaya katılanlar arasında 2012 birincisi Ege Asal Metal Ralli Takımı, ikincisi Ladies Team, üçüncü ise Rottest takımı oldu. Karşıyaka’da gerçekleştirilen yarışmalara 29 sporcu ilk kez katıldı. 
 
Törende, Ege Bölgesi’nde gerçekleştirilen 4 ayrı yarışmada elde edilen puanlar ile yılın kupasını almaya hak kazananlara da ayrıca ödüller verildi. Ege Kupası’nda yarışmalara katılan Aydın İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim süper kategoride birinci, genel klasmanda üçüncü olarak kupa aldı. 

Ege Kupası’nın genel klasmanında birinci Orçun Nural, ikinci ise İsmail Cabacı oldu. Kupaların verilmesinden sonra tüm sporcular Karşıyaka Belediyesi önüne getirilen ralli otomobili önünde hatıra fotoğrafı çektirip, şampanya patlatarak kutlama yaptı.   

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları