loading
close
SON DAKİKALAR

Karşıyaka'dan Kaymakam'a hüzünlendiren veda

Karşıyaka'dan Kaymakam'a hüzünlendiren veda
Tarih: 15.08.2013 - 18:44
Kategori: Yerel

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, 5 yıldır görev yaptığı Karşıyaka’dan Kayseri’ye vali yardımcısı olarak atanan Kaymakam Mehmet Emin Avcı’ya veda yemeği düzenledi...

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, 5 yıldır görev yaptığı Karşıyaka’dan Kayseri’ye vali yardımcısı olarak atanan Kaymakam Mehmet Emin Avcı’ya veda yemeği düzenledi. Kent Restoran’da gerçekleşen yemeğe Kaymakam Mehmet Emin Avcı, eşi Sermin Avcı, Belediye Başkanı Cevat Durak, eşi Birsen Durak, Karşıyaka Başsavcısı Ekrem Yiğit, Kaymakamlığa bağlı kurumların müdürleri ile belediye bürokratları katıldı. Kaymakam Avcı’nın konuşma yaparken duygulanıp, konuşmakta güçlük çekmesi, yemekte duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Kaymakam Mehmet Emin Avcı ile birlikte her zaman sevgi, saygı içinde hizmet ürettiklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Bu dostluğun sürmesini arzu ediyorum. Kaymakamımıza hizmetlerinden dolayı tüm Karşıyakalılar adına teşekkür ediyorum. Belediye ile kaymakamlık arasındaki ilişkiler Avcı döneminde gurur duyulacak şekilde, hoşgörü içinde yürütüldü. Bu güzellikleri her zaman yaşamak istiyoruz” dedi. Başkan Durak daha sonra Kaymakam Mehmet Emin Avcı’ya Karşıyaka’nın simgesi olan anıt plaketi hediye etti.

Veda yemeğinde elinde mikrofonla bir süre konuşmadan bekleyen Kaymakam Mehmet Emin Avcı, “Etkinliklerde hiç zorlanmadan konuşma yapıyorum. Ancak veda töreninde söyleyecek söz bulamıyorum. Oldukça duyguluyum. Buraya ilk geldiğimde eşimi arayıp, Brezilya sahilleri gibi bir kent diye tarif etmiştim. Burada görev yaptığım süre içinde bu ayrıcalığı hep yaşadım. Bizlerde artık Karşıyakalı olduk. Burada çok değerli dostluklar kurduk. Karşıyaka’yı unutmamız mümkün değildir” diye konuştu. Kaymakam Avcı kendisine gösterilen ilgi nedeniyle Belediye Başkanı Cevat Durak’a da teşekkür ederek, kendisinin de bu dostluğun sürmesini arzu ettiğini söyledi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları