loading
close
SON DAKİKALAR

Karşıyakalı kadınlar hünerlerini sergiledi

Karşıyakalı kadınlar hünerlerini sergiledi
Tarih: 26.05.2013 - 12:06
Kategori: Kadın

Karşıyaka Belediyesi Mustafa Kemal Mahallesi Kadın Danışma Merkezi gönüllüleri bir sezon süren kurslarda yaptıkları eserlerin sergisini açtı...

Halk Eğitim Merkezi ile gerçekleştirilen kurdela nakışı ve ahşap boyama kurslarına katılanlar el emeklerini beğeniye sundu. 

Karşıyaka Belediye Meclisi ve İl Genel meclis üyeleri, muhtarlar ve gönüllü bayanların katıldığı sergide birbirinden güzel eserler büyük beğeni topladı. Uzman eğitmenler Dilek Özkan ile Sevil Daban tarafından verilen kurslara 40 bayan katıldı. Geçtiğimiz yıl Ekim ayından bu yana süren kurslara katılanlar geçen süre içerisinde farklı yetenekler kazandıklarını gösterdi.

Evde boş zamanlarını değerlendirebilmek için katıldıkları kurstan çok memnun kaldıklarını belirten kursiyerler, “Kısa sürede arkadaş gibi olduk. Kurs boyunca kazandıklarımızı unutmayacağız. Kendimizi geliştirip yeni eserler ortaya çıkartıp evimize ekonomik katkı sağlayacak tablolar yapacağız. İlk sergimizde büyük ilgi gördük. Bizlere bu imkanı sunan Belediye başkanımız Cevat Durak’a teşekkür ediyoruz“ diye duygularını dile getirdi. 


Vişne Haber Ajansı


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları