loading
close
SON DAKİKALAR

Karşıyaka'ya modern balık satış yeri

Karşıyaka'ya modern balık satış yeri
Tarih: 17.01.2013 - 14:15
Kategori: Yerel

Karşıyaka Belediyesi modern balık satış yeri yaptı...

Karşıyaka Belediyesi modern balık satış yeri yaptı. Bahçelievler Katlı Pazaryeri’nde hazırlanan alanda 19 adet balık satış yeri ile bir adet balık pişirme yeri bulunuyor. Kentin değişik sokaklarında yapılan satış yerlerinde çevre şikayetlerinin arttığını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Dar sokaklarda satış büyük sıkıntı yaratıyor. 

O bölgedeki diğer esnafın ve sokağı kullananların haklı şikayetlerine çözüm bulunamıyordu. Deniz kıyısında olmamız nedeniyle balık tüketimimiz de fazla. Her türlü altyapısı tamamlanmış balık satış yerimiz önümüzdeki günlerde hizmete başlayacak“ dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde gerçekleştirilen tadilat projesiyle hazırlanan balık satış yeri 7 gün hizmet verecek. Sabit tezgahlar, balık yıkama yerleri, dolaplar ve çevre düzenlemesi tamamlanan balık satış yeri çevresinde otopark ve yürüyen merdivenler de bulunuyor. 

Kapalı alanda vatandaşlar 19 ayrı tezgahta istedikleri balıkları seçerken, aynı yerde balık da yiyebilecekler. Bahçelievler Katlı Pazaryeri balık satış yeri ile birlikte başlatılan genel bir tadilat ile eksiklikleri tamamlanarak vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet verecek.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları