loading
close
SON DAKİKALAR

Kars'ta belediyeye ait tesisteki nikaha katılan bazı kişiler, eş başkanların tebrik çiçeğini kaldırmak istedi, personeli darbetti

Kars'ta belediyeye ait tesisteki nikaha katılan bazı kişiler, eş başkanların tebrik çiçeğini kaldırmak istedi, personeli darbetti
Tarih: 22.07.2020 - 11:07
Kategori: Yerel

Kars Belediyesi'ne ait tesiste kıyılan nikah için şehir dışından gelen bazı kişilerin, Kars Belediyesi eş başkanları Şevin Alaca ve Ayhan Bilgen’in adlarının yazılı olduğu tebrik çiçeğinin kaldırılmasını isteyip, belediye çalışanlarını darbettiği bildirildi.

Kars Belediyesi, dün (21 Temmuz 2020) öğle saatlerinde meydana gelen olayla ilgili açıklama yaptı.
Belediyeden yapılan açıklama şöyle:
"Belediyemize ait Masalpark Tesisi içindeki nikah salonumuzda, nikah için şehir dışından gelen kişiler, eşbaşkanlarımızın evlenecek olan çiftleri tebrik etmek için gönderdikleri çiçeğin kaldırılmasını isteyip belediye çalışanı arkadaşlarımızı zor kullanarak darp etmişlerdir. Çıkarılan olayı yatıştırmak üzere nikah salonuna giden belediye meclis üyelerimiz ve personelimiz emniyet güçlerinin sıklığı gazdan etkilenerek zarar görmüştür. 
Geçtiğimiz haftalarda da pandemi sürecinde kontrollü biçimde yapılan nikah organizasyonunda, bakanlık genelgesi ile nikaha katılan kişilerin isimleri alınmak istenmiş olup fakat; katılımcılar arasından bazı şahısların ilgili listeleri yırtma olayı yaşanmıştır."
 
Belediye Eşbaşkanı Ayhan Bilgen de sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu. Bilgen, "Belediye nikahı belediye başkanının verdiği yetki ile kıyılır.Yetkinin asıl sahibi halktır. Bu işlemi yapmak istiyorsanız iradeyi de tanıyacaksınız" dedi.
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları