loading
close
SON DAKİKALAR

Kate'in üstsüz fotoğrafları kraliyeti kızdırdı

Kate'in üstsüz fotoğrafları kraliyeti kızdırdı
Tarih: 14.09.2012 - 13:10
Kategori: Dünya

Cambridge Düşesi Kate'in üstsüz fotoğraflarının Fransız magazin dergisinde basılması, İngiltere'de tartışmalara neden oluyor...

"Closer" adlı Fransız magazin dergisi, çiftin geçen hafta Fransa'da Kraliçe'nin yeğenine ait şatoda tatil yaparken ve güneşlenirken fotoğraflarını yayımladı. Dergi 4 sayfasını fotoğraflara ayırırken, bazılarında Kate üstsüz güneşlenirken görülüyor.

İngiliz gazetelerine fotoğrafları basması için yanaşıldığı ancak gazetelerin kabul etmediği basına yansıdı. Derginin kapağında fotoğraflar flu olarak yayımlansa da içerisinde net fotoğraflara yer verildi.

İngiliz kraliyeti ise çiftin fotoğrafların basılmasından dolayı "çok kızgın ve üzgün" olduklarını açıkladı. "Kırmızı çizginin aşıldığını" düşünen çiftin, Fransa'da dergi aleyhine yasal işlem başlatması bekleniyor.

Kate ve William, fotoğraflarının basıldığını, Güney Doğu Asya ve Güney Pasifik turlarının Malezya ayağında öğrendi.

Geçen ay ise William'ın kardeşi Prens Harry'nin Las Vegas'ta bir otel odasında çekilen çıplak fotoğrafları bir Amerikan dedikodu sitesi tarafından yayımlanmış, İngiltere'nin en yüksek tirajlı tabloid gazetesi Sun da fotoğrafları basmaya karar vermişti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları