loading
close
SON DAKİKALAR

Katlı otoparkta işkence!

Katlı otoparkta işkence!
Tarih: 13.06.2013 - 19:50
Kategori: Gündem

İzmir'de polisle birlikte eli sopalı kişilerin, eylemcilere işkence yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düştü...

Ege’nin Sesi’nin haberine göre; Taksim Gezi Parkı’ndan başlayarak tüm Türkiye’ye yayılan direniş hareketinde Ankara’da polis şiddeti devam ederken, İstanbul ve İzmir sükunetini korumaya devam ediyor.
İzmir’de direnişin ilk 3 gününde yaşanan polis şiddeti hem yerel basının hem de ulusal basının gündemine otururken, eli sopalı sivillerin Alsancak Katlı Otoparkı’nda işkence uyguladığı iddiası sosyal medyada çığ gibi yayılmıştı.

Polis şiddetine karşı savaş başlatan İzmir Barosu, Alsancak Katlı Otoparkı’nda yaşanan işkence olaylarında sağlam delillere ulaştı. Katlı otoparkın kamera kayıtlarında polisler ve eli sopalı kimliği belirsiz şahıslar açık bir şekilde görülürken, fotoğraf Facebook ve Twitter’da paylaşım rekoru kırdı. Eli sopalı kişilerden birinin direnişin ilk günlerinde ortaya çıkan AKP İnebolu Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Kupoğlu olduğu iddia edilirken, grup Erdoğan’a Kupoğlu’nu partiden ihraç etmesi için çağrıda bulundu.
Kupoğlu kendi Twitter sayfasından ‘’Taksim Gezi Parkı’ndan sonra Anıtkabir’i de yıkarız Elhamdülillah’’ diyerek şimşekleri üzerine çekmiş, tepkilerin ardından Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa etmişti.

Sözcü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları