loading
close
SON DAKİKALAR

Kazlıçeşme Başbakan Erdoğan'a hazırlanıyor

Kazlıçeşme Başbakan Erdoğan'a hazırlanıyor
Tarih: 16.06.2013 - 18:53
Kategori: Siyaset

AK Parti'nin bugün saat 18:00'de düzenleyeceği miting nedeniyle Kazlıçeşme Meydanı'nda büyük bir hazırlık yapılırken, geniş güvenlik önlemleri alındı...

Miting alanında dev hoparlörler vinçlerin yardımıyla konuşlandırıldı. Taksim Gezi Parkı olayları ve Ak Parti'nin Kazlıçeşme'de yapacağı miting nedeniyle Diyarbakır, Şırnak, Siirt, Elazığ ve Ankara'dan bine yakın çevik kuvvet polisi, uçakla İstanbul'a getirildi. Bu çalışmalar sürerken, miting alanı polisin uyarılarıyla boşaltıldı. Bomba arama çalışmalarının tamamlanmasının ardından görevliler tekrar miting alanına gelerek hazırlıklara devam etti.

TEKNELER ÇALIŞIYOR

Mitinge Anadolu yakasından katılanlar, tahsis edilen teknelerle Zeyport Limanı’na getiriliyor. Buradan da otobüslerle miting alanına taşınıyor. Saat 18:00’da başlayacak olan miting nedeniyle Anadolu yakasından gelenler için tekneler tahsis edildi. Teknelerle Zeytinburnu’nda bulunan Zeyport Limanı’na getirilen partililer, buradan İETT otobüsleriyle miting alanına taşınıyor. Kalabalık gruplardan bazıları otobüse binmek yerine miting alanına kadar yürümeyi tercih etti. 

KOCAELİ'DEN ATATÜRK VAPURU KALKTI

İstanbul Kazlıçeşme’deki AK Parti mitingine katılmak için Kocaeli’nden 250 kişiden oluşan gidecekleri taşıyan 'Atatürk Vapuru' yola çıktı. Kazlıçeşme’ye gelenler arasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek de bulunuyor. 





ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları