loading
close
SON DAKİKALAR

'KCK'den tutukluyken AKP'ye 'üye oldu'

'KCK'den tutukluyken AKP'ye 'üye oldu'
Tarih: 31.12.2012 - 13:03
Kategori: Sağlık, Yaşam

Antep'te "KCK operasyonu"nda gözaltına alınıp tutuklanan vatandaşın, dokuz aylık tutukluluğu sırasında AKP'ye "üye olduğu" ortaya çıktı...

Antep'te Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Şahinbey ilçe eski yöneticisi Beşir Aydınalp'ın, "KCK üyeliği" şüphesiyle tutuklu olduğu sırada Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AKP) üye kaydedildiği ortaya çıktı.

Naylon AKP üyeliklerinin yeni bir örneğini oluşturan vakada, Beşir Aydınalp'ın dokuz aylık tutukluluğu sırasında haberi olmadan üye kaydedildiği ve "AKP Siirt Pervari ilçe teşkilatı 2012/1 dönem aktif üyesi" olarak göründüğü anlaşıldı.

Aydınalp, Ekim 2011'de evine yapılan baskında gözaltına alınmasının ardından tutuklanmış ve dokuz ay Antep H Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalmıştı. Aydınalp, konuyla ilgili olarak şöyle dedi:

"Gidip savcılıktan suç duyurusunda bulundum. Arkadaşlarım bana gülüyorlar, 'Sen nasıl BDP'lisin, AKP üyesi çıktın' diye. Sonra onlarınkine de baktık, onlar da üye çıktılar. Çok şaşırdım. Dedim acaba AKP kendi üyelerini de mi KCK adı altında tutukluyor? Ama her nedense, basından da takip ettiğim kadarıyla, hep yurtsever insanlar AKP'ye üye edilmiş. Bu da ayrı bir soru işareti... Tüm yurtsever insanlar üyeliklerini sorgulasın ve bu konuda davacı olsun. Bu çok büyük bir haksızlıktır."

İMC

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları