loading
close
SON DAKİKALAR

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Fethi Sekin ve Musa Can mesajı

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Fethi Sekin ve Musa Can mesajı
Tarih: 05.01.2024 - 09:50
Kategori: Siyaset

Kemal Kılıçdaroğlu; "Yedi yıl önce bugün, hain terör saldırısında büyük bir katliamı önleyen şehit polis memurumuz #FethiSekin’i ve adliye çalışanı Musa Can’ı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum."

Cumhuriyet Halk Partisinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımda;

"Tüm polislerimiz Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını yerine getireceklerine dair namusları ve şerefleri üzerine yemin ederler. Fethi Sekin, verdiği namus sözünü tutmak için şehadete yürümekte bir an bile tereddüt etmemiş bir halk kahramanıdır.

Birlik ve bütünlüğümüzü hedef almış teröristlerin karşısına korkusuzca dikilmiş, sadece kendi namus sözünü tutmamış, devletinin namusunu da korumuştur. Şehadetinin üstünden 7 yıl geçmiş olsa da hiç unutulmadı, asla unutulmayacak, kahramanlığı kuşaktan kuşağa anlatılacak.

Ve bu devlet, Fethi Sekin gibi ettiği yemin için ölümü göze alanlar tarafından yönetildiği gün, halk kahramanlarının hepsi huzur bulacak.

Yedi yıl önce bugün, İzmir Adliyesi'ne yönelik hain terör saldırısında canını ortaya koyarak büyük bir katliamı önleyen şehit polis memurumuz #FethiSekin’i, saldırıda kurşunların isabet etmesi sonucu şehit olan adliye çalışanı Musa Can’ı ve bu vatan uğruna can veren tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları